Βασίλης Δήμας: Η αποκάλυψη για τον Σφακιανάκη, ο «αδερφός» Σχοινάς και η κουμπαριά με τον Γονίδη
Media

Βασίλης Δήμας: Η αποκάλυψη για τον Σφακιανάκη, ο «αδερφός» Σχοινάς και η κουμπαριά με τον Γονίδη

O Βασίλης Δήμας μίλησε στην εκπομπή, Καλοκαίρι #YES για τον Νότη Σφακιανάκη και αν έχουν επαφές σήμερα, τον Διονύση Σχοινά που θεωρεί αδερφό του αλλά και τον κουμπάρο του, Σταμάτη Γονίδη.

Αρχικά ανέφερε: «Το ομορφότερο κορίτσι είναι η γυναίκα μου. Κάθε αγόρι πρέπει να λέει συνεχώς στο κορίτσι του ότι είναι το ομορφότερο. Ήθελα να βγάλω ένα τσιφτετέλι που να λέει όμορφα πράγματα για τα κορίτσια. Πολλές φορές πετυχαίνω κάποια τραγούδια που δεν μιλάνε ωραία για τις γυναίκες. Η γυναίκα είναι το πιο ωραίο φύλο. Το έργο είναι πάνω από όλα! Όμως και ο ερμηνευτής με τη φωνή του δίνει αυτό που πρέπει να δώσει σε ένα κομμάτι για να πάει στις ψυχές του κόσμου. Είναι το όχημα ο ερμηνευτής!».

Και τόνισε ο τραγουδιστής «Ο Διονύσης Σχοινάς είναι ένας καλλιτέχνης που τον θεωρώ αδελφό μου. Η στιγμή του “Δεν μεγαλώνω” είναι πολύ μαγική. Ήρθε ο γιος του τότε, ο Δημητράκης και το μοιράστηκαν.»!

vasilis_dimas__327323555_1353486918736498_2372983096484439859_n.jpg

Για τον Σφακιανάκη δήλωσε: «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι άψογος επαγγελματίας και αποτελεί εφαλτήριο στην καριέρα μου και θα το λέω πάντα. Δεν έχουμε επαφές αυτή την περίοδο… Υπάρχει ένα τραγούδι που ήταν να του το δώσω αλλά τελικά θα το ερμηνεύσω εγώ».

Φυσικά αναφέρθηκε και στον κουμπάρο του Σταμάτη Γονίδη που τον πάντρεψε και του βάφτισε τον μεγάλο του γιο: «Ο Σταμάτης ήταν το μεγάλο θέλω μου που έγινε πραγματικότητα…»!

Και τέλος αν θα συμμετείχε σε κάποιο talent show, είπε: «Δεν μπορώ να κρίνω ούτε μυρμήγκι. Δεν είμαι άξιος να κρίνω κανέναν».

Δείτε όσα δήλωσε στο παρακάτω απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved