Συγκλονισμένη η Ζαρίφη με τη φωτιά στη Βοιωτία - Το βίντεο και ο ένας νεκρός: «Μας κάψανε την ψυχή»
Media

Συγκλονισμένη η Ζαρίφη με τη φωτιά στη Βοιωτία - Το βίντεο και ο ένας νεκρός: «Μας κάψανε την ψυχή»

Ανεξέλεγκτη φαίνεται να είναι η κατάσταση με τα πύρινα μέτωπα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. H Κατερίνα Ζαρίφη συγκλονισμένη από τις εικόνες. 

Παράλληλα με τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, ανεξέλεγκτη είναι και η φωτιά στη Βοιωτία με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για την κατάσβεση.

zarifi-(4).jpg

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο από την ιδιαίτερη πατρίδα της.

Με αναρτήσεις της στο twitter, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη φωτιά που καίει στη Βοιωτία. «Σαράντι Βοιωτίας - Μας κάψανε την ψυχή», έγραψε συγκλονισμένη.

Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε η παρουσιάστρια:

Στη συνέχεια ενημέρωσε πως υπάρχει ένας νεκρός: «Έχουμε νεκρό στην Βοιωτία.
Η φωτιά είναι στο Σαραντι. Τι να πω. Τέλος.»

Η ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένο κτηνοτρόφο στα Χώστια, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν προσπάθησε να σώσει τα ζώα του από την πυρκαγιά που μαίνεται στο σημείο. Ο ηλικιωμένος φαίνεται πως κατά την προσπάθεια να σώσει τα ζωντανά, λιποθύμησε και κατέληξε από τις αναθυμιάσεις.

zarifi.jpg

Η Κατερίνα Ζαρίφη μερικές ημέρες πριν είχε αναφερθεί και στο χωριό της. «Το χωριό μου, ο Πρόδρομος Βοιωτίας, τα Χώστια. Μαύρισε η ψυχή μου» είχε γράψει.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved