Οι Πανθέοι: Η Μάρμω δίνει spoiler: «Ο Ανδρέας είναι ο άνθρωπός μου και ο Κίτσος το πάθος μου»
Media

Οι Πανθέοι: Η Μάρμω δίνει spoiler: «Ο Ανδρέας είναι ο άνθρωπός μου και ο Κίτσος το πάθος μου»

Οι Πανθέοι: H σειρά εποχής επιστρέφει μετά από 47 ολόκληρα χρόνια στις οθόνες μας και αναμένεται να μας καθηλώσει. 

Η Μελία Κράιλινγκ είναι η Μάρμω Πανθέου και θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε ελληνική παραγωγή, έχοντας ήδη διαγράψει μία λαμπρή καριέρα ως ηθοποιός και εκτός συνόρων.

1692986938140-123722872-pantheoi.official_369764607_869573284041342_6890818149187121241_n-(1).jpg

«Όσοι με βλέπουν μου λένε πως είμαι όμορφη. Ευγενής. Υπερήφανη και έξυπνη. Όμως, δυστυχώς, λένε πως είμαι και ανώριμη… Ίσως. Έχοντας χάσει μικρή τους γονείς μου σε ένα ναυάγιο, ο Ανδρέας θα καλύψει το κενό, που μου άφησε η απουσία τους. Η οικογένεια των Πανθέων με αντιμετωπίζει καχύποπτα και εχθρικά. Με κατηγορούν πως παντρεύτηκα τον Ανδρέα για τα χρήματα και το κύρος που κουβαλάει το όνομά του, όμως δεν είναι αλήθεια. Δεν είμαι μαζί του γι’ αυτό. Τον αγαπάω αληθινά, τον σέβομαι, τον εκτιμάω. Ο Ανδρέας είναι ο άνθρωπός μου. Και ο Κίτσος… το πάθος, στο οποίο δεν μπορώ να αντισταθώ», λέει η ίδια δίνοντας το πρώτο spoiler.

oi-pantheoi-(1).jpg

Η υπόθεση αρχίζει με τον πατριάρχη της μεγαλοαστικής οικογένειας Βλάση Πανθέο (Γιώργος Κωνσταντίνου) να είναι βαριά άρρωστος. Στο πλευρό του στο αρχοντικό της Κηφισιάς θα βρεθεί σύσσωμη η οικογένεια για να του συμπαρασταθεί. Ο ετοιμοθάνατος όμως, λίγο πριν ξεψυχήσει, θα τους αιφνιδιάσει όλους, αφού εντελώς απροσδόκητα απαρνιέται με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Θα πάρει ωστόσο το μεγάλο μυστικό στον τάφο του... Την ίδια στιγμή καταφθάνει ξαφνικά η Μάρμω (Μέλια Κράιλινγκ), η νεαρή όμορφη σύζυγος του γιου του Βλάση, του Ανδρέα (Αιμίλιος Χειλάκης). Η παρουσία της θα ταράξει τα νερά. Η γοητευτική γυναίκα θα εμπλακεί σε ένα παθιασμένο παράνομο ειδύλλιο με το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον Κίτσο (Μιχάλης Σαράντης), έναν μποέμ ταλαντούχο ζωγράφο...Στη σκιά του πολέμου, λοιπόν, κάποιοι, χωρίς ηθικούς φραγμούς, εκβιάζουν και εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες της εποχής με στόχο τον γρήγορο πλουτισμό, ενώ άλλοι παλεύουν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν την αίγλη της οικογένειας, που απειλείται από την αποκάλυψη ένοχων μυστικών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved