Media

Πιερίδη: Η on air γκάφα της και η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση τον Χολέβα – «Παναγία μου»

Gossip-tv Team

Ο Βλάσης Χολέβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes και έμεινε κάγκελο με τις ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή από την Μαριάντα Πιερίδη.

Αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Έχουμε τον Πέτρο Νάζο εκεί και δεν γλιτώνεις. Εσύ εκεί Μύκονο ε; Είναι το μαγαζί, αλλά εγώ βλέπω και προσωπική ζωή γιατί ο Πέτρος Νάζος μας τα μαρτύρησε. Βλέποντάς σας, είστε πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι. Δεν ήσουν με μία πάρα πολύ ωραία παρουσία; Άσε τα αυτά εδώ στην παρέα, στους φίλους σου. Δεν μας βλέπει και δεν μας ακούει κανένας. Πες τα. Τι; Δεν κατάλαβα, πάει; Ήσουν με μία θεάρα».

Και ο Βλάσης Χολέβας είπε: «Τα είπε όλα ο Πέτρος Νάζος, ένα βράδυ ήμασταν μαζί. Ποια παρουσία; Ορίστε; Παναγία μου. Λες αυτό το πράγμα που είχε… Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες; Ποιο πάει; Δεν υπήρχε ποτέ τίποτα. Ποια θεάρα; Ήμουν με διάφορες στο μαγαζί. Πηγαίνουν και έρχονται» απάντησε ο Βλάσης Χολέβας. «Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ήρθε μία θεάρα στο μαγαζί, την πήρες από το χεράκι και πήγατε χέρι χέρι βόλτα στα σοκάκια της Μυκόνου;» ρώτησε η τραγουδίστρια. «Γυρίσαμε στο μαγαζί. Ήταν με τον άντρα της εκεί πέρα και γυρίσαμε. Εκείνη μού ζήτησε να της κρατήσω το χέρι. Τι να κάνω εγώ; Σιγά».

xolevas1.jpg

Και ρώτησε η Μαριάντα: «Οπότε εν κατακλείδι είσαι ελεύθερος;» με τον σχεδιαστή να απαντά θετικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved