Γιάννης Σμαραγδής: «Η ταινία με τον “Καποδίστρια” θα είναι το τέλος μου ως σκηνοθέτης»
Media

Γιάννης Σμαραγδής: «Η ταινία με τον “Καποδίστρια” θα είναι το τέλος μου ως σκηνοθέτης»

Ο Γιάννης Σμαραγδής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Στο κέντρο με τον Γιώργο Κουβαρά και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του, την ταινία «Καποδίστριας», που θα είναι το τέλος του ως σκηνοθέτης, όπως αποκάλυψε πρώτη φορά.

Ο Γιάννης Σμαραγδής ανέφερε: «με τον Καποδίστρια θέλω να πιστεύω πως, αν τον κάνω, κλείνω σαν σκηνοθέτης. Κλείνω. Έχω βρει το καστ και μου λείπουν λίγα χρήματα, δεν μπορώ να πω όμως περισσότερα. Όλους τους ηθοποιούς τους έχουμε βρει και θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Καποδίστρια και θέλω να με συγχωρέσετε γι’ αυτό».

smaragdis.jpg

Και αποκάλυψε: «Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Προς ώρας λείπουν κάποια χρήματα αλλά υπάρχουν καλοί Έλληνες, οι οποίοι θα βοηθήσουν και υπάρχει και μια κυβέρνηση η οποία πρέπει να πω πως αυτή τη στιγμή είναι μια τύχη το ότι ο επικεφαλής, που είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι μέγας θαυμαστής του Καποδίστρια».

«Ο Καποδίστριας είναι εντελώς άγνωστος. Κατάφεραν αυτοί που τον δολοφόνησαν, που κυβέρνησαν μετά, και οι μέσα και οι έξω, να πουν ένα μεγάλο ψέμα για τον Καποδίστρια. Την αλήθεια του Καποδίστρια είμαι βέβαιος ότι θα την αναδείξει αυτή η ταινία» κατέληξε ο σκηνοθέτης!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved