Μαρία Φραγκάκη: «Το φετινό καλοκαίρι δεν κατάφερα να ξεκουραστώ τόσο όσο θα ήθελα»
Media

Μαρία Φραγκάκη: «Το φετινό καλοκαίρι δεν κατάφερα να ξεκουραστώ τόσο όσο θα ήθελα»

Καλοκαίρι #Yes: Η Μαρία Φραγκάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open για τη συνεργασία της με την Φαίη Σκορδά, αυτή τη σεζόν.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε επίσης πως φέτος το καλοκαίρι δεν κατάφερε να ξεκουραστεί όσο θα ήθελε και χρειαζόταν λίγες ημέρες περισσότερο.

«Όλα θα τα πούμε εν καιρώ! Καταλαβαίνεται πως κάποια πράγματα πρέπει να ανακοινωθούν όταν πρέπει και από εκείνους που πρέπει, οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Θεωρώ όμως ότι θα είναι μια καλή σεζόν, που θα έχει ενδιαφέρον και εύχομαι να πάμε καλά όλοι.

fragaki.png

Να έχουμε όλοι μια καλή ροή και μια ήρεμη σεζόν! Αυτό. Θα τα πούμε όλα εν καιρώ. Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα αγαπιόμαστε πάρα πολύ, ούτως ή άλλως, έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια και τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά οπότε είναι όλα καλά», είπε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη και συνέχισε:

«Το φετινό καλοκαίρι δεν κατάφερα να ξεκουραστώ τόσο όσο θα ήθελα, η αλήθεια είναι. Ήθελα λίγες ημέρες παραπάνω για να καταφέρω να ξεκουραστώ. Γιατί είναι το καλοκαίρι και οι διακοπές που θέλεις να τα κάνεις όλα, θέλεις και να ξεκουραστείς, θέλεις και να βγεις, θέλεις και να κάνεις και τα μπάνια σου…

Δεν γίνεται όμως να τα κάνεις όλα οπότε γύρισα λίγο πιο κουρασμένη απ΄ ότι θα ήθελα. Αλλά ανανεωμένη και φρέσκια και πολύ ορεξάτη. Θα ήθελα πάρα πολύ να πω περισσότερα, θα τα πούμε όμως όλα όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved