«Ο Βασίλης Αυλωνίτης έβγαλε πάρα πολλά χρήματα αλλά δεν άφησε τίποτα πίσω»
Media

«Ο Βασίλης Αυλωνίτης έβγαλε πάρα πολλά χρήματα αλλά δεν άφησε τίποτα πίσω»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο εγγονός του Βασίλη Αυλωνίτη, ο Βασίλης Αυλωνίτης junior μίλησε για τον αείμνηστο παππού του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις υψηλές οικονομικές του απολαβές ενώ μίλησε και για το μεγάλο του πάθος.

aclonitis-(1).jpg

Ο παππούς έβγαλε χρήματα;

«Πάρα πολλά. Όλη η οικογένεια ζούσε πλουσιοπάροχα. Όμως ο παππούς δεν άφησε τίποτα πίσω – και καλά έκανε, αφού δικά του ήταν τα χρήματα -, με αποτέλεσμα μετά τον θάνατο του να υπάρχουν δυσκολίες. Όπως έλεγε ο πατέρας μου, ο παππούς μου έκανε πολλή παρέα με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον παλιό. Και έλεγε ο Καραμανλής συνέχεια στον παππού μου: «Ρε Βασίλη, να βγάλουμε μια άδεια Προ – Πο ή ταξί στον γιο σου;». Και ο παππούς μου αντιδρούσε γιατί ήταν πολύ περήφανος άνθρωπος. Ποτέ, μα ποτέ, δεν εκμεταλλεύτηκε τις γνωριμίες του για προσωπικό του συμφέρον. Και η εξέλιξη ήταν ο παππούς να φύγει από πνευμονικό οίδημα ξαφνικά και όλη η οικογένεια να μείνει στον αέρα».

aclonitis-(2).jpg

Ο παππούς είχε και έχει πάθος: τον ιππόδρομο!

«Ναι, είναι γνωστό ότι έπαιζε και στον ιππόδρομο, αλλά και χαρτιά. Ωστόσο, έπαιζε τα χρήματα τα οποία έβγαζε από τη δουλειά του. Ποτέ δεν δανείστηκε, ποτέ δεν άφησε την οικογένεια χωρίς φαγητό. Η οικογένεια ζούσε πλουσιοπάροχα. Αντί να γυρίζει δεξιά και αριστερά, απλά έπαιζε. Αυτό είναι όλο!», είπε στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved