Παπαληγούρα: Τα παιδιά της δεν παρακολουθούν ολόκληρες τις παραστάσεις και μάθε τον λόγο
Media

Παπαληγούρα: Τα παιδιά της δεν παρακολουθούν ολόκληρες τις παραστάσεις και μάθε τον λόγο

Η Λένα Παπαληγούρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον και μεταξύ άλλων ανέφερε τι κάνει μόλις επιστρέφει στο σπίτι μετά από μία θεατρική παράσταση αλλά και τον λόγο που τα παιδιά της δεν βλέπουν ολόκληρες τις θεατρικές παραστάσεις της.

«Μετά την παράσταση πίνω μία μπίρα. Ναι. Τώρα πίνω άνευ, δεν θέλω να πίνω κάθε μέρα μπίρα με αλκοόλ. Αφού ο άντρας μου μού λέει ότι όταν μπαίνω στο σπίτι, ακούει καμία φορά το κρακ της μπίρας για να καταλάβει πως γύρισα. Πω πω Χριστέ μου θα νομίζει ο κόσμος ότι είμαι αλκοολική. Το άνευ εγώ το έμαθα στην εγκυμοσύνη. Μια χαρά είναι το άνευ. Είναι η γεύση και είναι όντως χαλαρωτικό, απλά δεν έχει αλκοόλ» είπε η Λένα Παπαληγούρα.

Και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στα παιδιά της και πώς αυτά αντιλαμβάνονται τους ρόλους που υποδύεται: «Τους φαίνεται κανονικό με έναν τρόπου που με βλέπουν στην τηλεόραση. Δεν δίνω και πολλή βάση κι εγώ. Κάπως κάνουν τον διαχωρισμό. Στην Ηλέκτρα έρχονται, βλέπουν το ζέσταμα, τα παρασκήνια, την πρώτη σκηνή και μετά φεύγουν γιατί φοβάμαι μήπως δεν μπορούν να κάνουν τον διαχωρισμό της μητέρας από τον ρόλο»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved