Πρεμιέρα για το Happy Day: Τα πρώτα λόγια της Τσιμτσιλή και η εντυπωσιακή εμφάνιση
Media

Πρεμιέρα για το Happy Day: Τα πρώτα λόγια της Τσιμτσιλή και η εντυπωσιακή εμφάνιση

Πρεμιέρα έκανε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου η εκπομπή, Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας είπε την πρώτη καλημέρα με την ομάδα της που έχει κερδίσει εδώ και δέκα χρόνια το τηλεοπτικό κοινό φορώντας ένα υπέροχο λευκό και στενό φόρεμα.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς είναι κανονικά στη θέση τους και με τη δική τους ξεχωριστή ματιά από σήμερα θα σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

happy-day.jpg

Όμως το Happy Day ξεκίνησε σε μία περίοδο που ο τόπος μας περνά δύσκολα μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel και η εκπομπή δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με αυτή τη βιβλική καταστροφή που υπέστη ο Θεσσαλικός κάμπος.

Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική στη Θεσσαλία. Καρδίτσα, Βόλος και Λάρισα παραδόθηκαν στη «μανία» της κακοκαιρίας Daniel και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σε αυτή την καταστροφή και συνδέθηκε με τον Θεσσαλικό κάμπο.

1694409722976-557160781-happy-day.jpg

H παρουσιάστρια ανέφερε: «Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους εσάς, σε όλα τα σπίτια, από το νοτιότερο έως το βορειότερο σημείο της Ελλάδας. Συνήθως αυτή τη μέρα, κάθε χρονιά έχουμε έναν τεράστιο ενθουσιασμό, μια προσμονή, μια μεγάλη χαρά που θα σας ξανασυναντήσουμε, που θα μπούμε ξανά στη ρουτίνα μας, που θα μπούμε ξανά στο πρωινό μας ραντεβού.»

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο ενθουσιασμός υπάρχει κάπου μέσα βαθιά στην καρδιά μας γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό που έχουμε δημιουργήσει αλλά δεν σας κρύβουμε ότι αυτή η θλιβερή επικαιρότητα όλων αυτών των μηνών, με τα συνεχή τραγικά γεγονότα που μας έχουν στεναχωρήσει. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες η σκέψη, η καρδιά μας, η προσευχή μας είναι με τους συμπολίτες μας στον θεσσαλικό κάμπο, στην Μαγνησία.

Με όλους αυτούς που επλήγησαν, που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Έχουμε 15 νεκρούς, 2 αγνοούμενους, περιουσίες που χάθηκαν, νεκρά ζώα, έχουμε τον κίνδυνο για την επόμενη μέρα και όλα αυτά δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους και δεν μας αφήνουν. Όπως έχετε μάθει στα τόσα χρόνια στο Happy Day φυσικά και θα τα συζητήσουμε αλλά είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να ξεχαστείτε, να προσπαθήσουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας να σας φτιάξουμε την μέρα, να ξεκινήσετε λίγο πιο αισιόδοξα, λίγο πιο χαρούμενα».

Επίσης, στο Happy Day,o Δήμος Βερύκιος αναλύει με το δικό του μοναδικό τρόπο όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο Γιώργος Σατσίδης μας μεταφέρει και φέτος τα πιο hot νέα από το Hollywood.

Η Όλγα Λαφαζάνη συναντά πολυζητημένα πρόσωπα και μέσα από τις συνεντεύξεις της, ρωτά όλα όσα θέλεις να μάθεις.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος μας προσφέρει άφθονο γέλιο, παρουσιάζοντας τα πιο αστεία και περίεργα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved