Media

Χατζηνικολάου-Πρεμιέρα σε βαρύ κλίμα: «Η χώρα μας αντιμετωπίζει πολλές και ανοιχτές πληγές»

Gossip-tv Team

Με το πρώτο θέμα της επικαιρότητας και σχεδόν μουδιασμένος για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας ξεκίνησε  το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν. 

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα. Μια εβδομάδα με πυκνές πολιτικές εξελίξεις σε μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας η χώρα μας αντιμετωπίζει πολλές και ανοιχτές πληγές» είπε αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσορίζοντας το κοινό στο στούντιο ειδήσεων και συνέχισε:

«Απόψε θα ξεκινήσουμε το δελτίο μας από τη μεγάλη εικόνα. Εξαφανισμένα χωριά και μια απέραντη έκταση σκεπασμένη από λάσπη, που περισσότερο μοιάζει με βάλτο παρά με τον θεσσαλικό κάμπο.

Αυτά κατέγραψε η Ρίτσα Μπιζόγλη πετώντας πάνω από τον κάμπο με το ελικόπτερο του ΑΝΤ1».

Πιστός στο ραντεβού του με το κοινό, ο γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης, έκανε ποδαρικό στο πλατό, δυστυχώς με πολύ δυσάρεστες ειδήσεις, γεγονός που δεν θα μπορούσε παρά να βαραίνει την ατμόσφαιρα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη σημερινή (11/9) πρεμιέρα του Νίκου Χατζηνικολάου στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved