Οι πρώτες εντυπώσεις από τις πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών - Τα post και οι υποσχέσεις για τη σεζόν
Media

Οι πρώτες εντυπώσεις από τις πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών - Τα post και οι υποσχέσεις για τη σεζόν

To πρωί της Δευτέρας, (11/9) δεν ξεκίνησε μόνο η σχολική χρονιά επίσημα αλλά και η τηλεοπτική και φυσικά όλοι οι συντελεστές τους ήταν από νωρίς σήμερα στις θέσεις τους για τις πιο εντυπωσιακές πρεμιέρες

Αύριο θα δείξει ποιος τελικά κέρδισε το στοίχημα σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση, όμως όλοι, κυρίως οι παρουσιαστές, θέλησαν να ευχαριστήσουν μετά το τέλος των πρεμιέρων τους τους τηλεθεατές.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα αλλά και τη σικ εμφάνισή της στο πλατό και έγραψε:

«Πρεμιέρα☺️♥️ και ευχαριστώ για την πάντα ζέστη αγκαλιά σας!

Είμαστε ξανά εδώ κ κάθε πρωί γινόμαστε μια μεγάλη super παρέα!
Σας αγαπώ πολύ, περιμένω πώς κ πώς το αυριανό μας ραντεβού στις 10:00… @superkaterinatv @alphatv

Περιμενω τα σχόλια σας για την πρεμιέρα μας …😉 και stay tuned…τα καλύτερα έρχονται !»...

https://www.instagram.com/p/CxDluOeoqjI/

Με φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής Το Πρωινό καλωσόρισε τη νέα σεζόν στα social media η Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία επέλεξε για την πρεμιέρα ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα. Όσο για τη νέα της παρέας, Ελένη Βουλγαράκη, για τη συγκεκριμένη μέρα επέλεξε ένα μοβ κοντό φόρεμα που της πήγαινε πολύ.

https://www.instagram.com/reel/CxCtDFJo43d/

Η Φαίη Σκορδά προτίμησε να ανεβάσει φωτογραφίες από το πλατό μαζί με τους συνεργάτες της, αυτή την πρώτη μέρα της σεζόν στη νέα της εκπομπή Fays' Time. Χαρούμενη, χαμογελαστή και κυρίως εντυπωσιακή με το outfit που επέλεξε για την πρεμιέρα, η παρουσιάστρια έδειξε να είναι ικανοποιημένη από το πώς κύλησε η μέρα. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CxDk70NN50r/

Tην πρώτη καλημέρα της σεζόν είπε με πολλή χαρά η Ελεονώρα Μελέτη στους τηλεθεατές της εκπομπής της Mega Καλημέρα, επιλέγοντας για τη μέρα αυτή ένα υπέροχο μπορντό φόρεμα. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/CxCwMZbMJk_/

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα του Happy Day στην οποία είχε καλεσμένο τον Αντώνη Σρόιτερ:

https://www.instagram.com/p/CxDcrF9q1Ym/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved