Μπαρμπαρίγου: Η αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας με το Πρωινό και το νέο deal
Media

Μπαρμπαρίγου: Η αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας με το Πρωινό και το νέο deal

 

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής,Happy Day για το τέλος της συνεργασίας με το Πρωινό, τις αποχωρήσεις Νομικού και Κορινθίου από την εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά και το νέο deal που λέγεται με το Mega και όπως ανέφερε η Φαίη Σκορδά η μαγείρισσα θα είναι στην Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά ανέφερε για το Πρωινό: «Αυτή η εκπομπή θα είναι ο Γιώργος. Κακά τα ψέματα! Η θεματολογία που έχει είναι Γιώργος. Δε νομίζω να χρειάζεται συμπαρουσιαστή. Για να φύγουν έτσι η Μαρία Κορινθίου και η Δούκισσα Νομικού κάτι θα έγινε.

Εγώ θα σου πω αν πικράθηκαν; Όταν έφυγε η Δούκισσα, δεν κατάλαβα καν ότι έφυγε. Με τη Μαρία έμαθα ότι δεν θα είναι, δεν είμαστε και κολλητοί να λέμε και τα εσώψυχά μου».

argiro.JPG

Και αποκάλυψε η μαγείρισσα για τα νέα της σχέδια αυτή τη σεζόν: «Κάτι συζητάμε, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Υπήρξαν κάποια πράγματα που συμφωνήθηκαν για άλλα πράγματα.

Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω κάτι, που αυτό ήθελα και αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα από τον ΑΝΤ1. Θα κάνω κάτι. Θα κάνω κάτι που δεν είναι τηλεοπτικό, είναι κάτι άλλο, αλλά θα έχει και λίγη τηλεόραση μέσα. Θα τα δούμε εν καιρώ και θα τα μάθετε»!

menegaki-mparmparigou.jpg

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved