Σκορδά: «Μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι... Γίνεται προσωπικό κι εμμονικό, με στεναχωρεί»
Media

Σκορδά: «Μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι... Γίνεται προσωπικό κι εμμονικό, με στεναχωρεί»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη στο Fay’s Time o Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαρία Φραγκάκη αποκάλυψαν πως έφυγαν από το Open και η Φαίη Σκορδά δεν δίστασε να αναφέρει για ένα ραντεβού της συνεργάτιδάς της μέσα στο καλοκαίρι.

Αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, είπε: «Είναι άλλες οι περιπτώσεις μας με τη Μαρία. Δεν μας πήρατε πακέτο. Κι εγώ και η Μαρία, δεχτήκαμε και άλλες προτάσεις και ήταν σύμπτωση που αποφασίσαμε να δεχτούμε την ίδια πρόταση και να έρθουμε εδώ.

Εγώ, μέχρι να τελειώσει η εκπομπή και να αποφασίσω να κάνω κάτι άλλο, ειλικρινά περίμενα μέχρι την τελευταία στιγμή κάποιος από το Open να με πάρει και να μου πει… Δεν υπήρχε από το Open καμία ενημέρωση και γι’ αυτό είχα πει ότι δεν θα περιμένω να πάει 20 Αυγούστου».

skorda-maria-fragkaki.jpg

Και η Μαρία Φραγκάκη ανέφερε: «Είναι λίγο άβολο όλο αυτό και λίγο αμήχανο, και για την Ελένη που δέχεται τέτοιες ερωτήσεις και για εμάς. Έχει γίνει ντόρος, υπάρχει μια παραπληροφόρηση, ότι “πώς ανακοίνωσες στην Ελένη ότι θα την αφήσεις;”. Δεν άφησα την Ελένη, να το ξεκαθαρίσουμε.

Με την Ελένη είμαστε φίλες, ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τον σταθμό τέλος Ιουνίου και δεν έκανα καμία κουβέντα με το κανάλι. Εγώ περίμενα ακόμα περισσότερο, δεν είχα καμία κρούση. Η μόνη μου επαφή ήταν με την Ελένη, που ούτε και η ίδια ήξερε».

labros-kostantaras.jpg

Και τότε η Φαίη Σκορδά ρώτησε στον αέρα της εκπομπής, Fay’s Time: « Ισχύει ότι έκανες ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι και σου είπε κάποιος «μην πας στη Φαίη, έλα σε μένα»; Ισχύει αυτό που έμαθα; Απλώς θέλω να ξέρω αν ισχύει. Εγώ όλα τα δέχομαι, αλλά αυτό μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι. Δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν. Αυτό που γίνεται λίγο προσωπικό κι εμμονικό, με στεναχωρεί.»!

maria-fragkaki2.jpg

Με τη Μαρία Φραγκάκη να τονίζει: « Όχι, δεν έγινε ακριβώς έτσι. Υπήρξαν κάποιες κουβέντες, αλλά όχι, μην το παίρνεις τόσο προσωπικά, δεν έγινε τόσο έντονο.»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved