Συγκινεί ο Γιώργος Λιάνης:«Όσα ήθελα να πω στη Λιζέτα της τα έγραψα στο “αντίο” στο στεφάνι»
Media

Συγκινεί ο Γιώργος Λιάνης:«Όσα ήθελα να πω στη Λιζέτα της τα έγραψα στο “αντίο” στο στεφάνι»

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στο Πάμε Δανάη για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την απώλεια της Λιζέτας Νικολάου και αποκάλυψε στιγμές της κοινής ζωής τους.

«Ήταν το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου, λόγω της απώλειας της Λιζέτας. Δεν θα πω ποτέ τη Λιζέτα “πρώην” γυναίκα μου, θεωρώ υποτιμητικό για μία γυναίκα που έχω παντρευτεί να τη λέω “πρώην”. Η Λιζέτα είχε έναν διάφανο και καθαρό χαρακτήρα, από την αρχή φαινόταν τι πλάσμα ήταν. Έκανα λιγότερα από όσα έπρεπε για τα παιδιά μου γιατί ήμουν δοσμένος στη δημοσιογραφία», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Και πρόσθεσε: «Η Λιζέτας έχει πει ότι δεν τη βοήθησα στο ξεκίνημα της, άλλα αισθανόμουν ότι δεν πρέπει να γράφω για τη γυναίκα μου. Η Λιζέτα δεν θέλησε ποτέ να γίνει σταρ, την ενδιέφερε να τραγουδάει».

lizeta-nikolaou-(4).jpg

Ο Γιώργος Λιάνης αποκάλυψε πως, «την τελευταία φορά που είδα τη Λιζέτα κάναμε τη γιορτή του εγγόνου μας, του Αποστόλη, ήταν ευτυχισμένη. Αφού χωρίσαμε, με τη Λιζέτα δημιουργήσαμε μία σχέση πιο ισχυρή κι από όταν ήμασταν μαζί».

«Εγώ κι ο Μητσιάς λέγαμε τη Λιζέτα «λούσιο», επειδή είχε τραγουδήσει υπέροχα το συγκεκριμένο τραγούδι. Όσα ήθελα να πω στη Λιζέτα της τα έγραψα στο “αντίο” στο στεφάνι», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Δεν χαρίστηκε τίποτα στη Λιζέτα, τα άξιζε όλα. Ο θάνατος της Λιζέτας ήταν πολύ άδικος. πολλές φορές τη νιώθω σαν να ζει, δεν μιλάω σαν να είναι παρελθόν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved