Το Ναυάγιο: Οι τραγικές ιστορίες των επιβατών τους φέρνουν κοντά! Έτσι ενώνονται οι μοίρες τους
Media

Το Ναυάγιο: Οι τραγικές ιστορίες των επιβατών τους φέρνουν κοντά! Έτσι ενώνονται οι μοίρες τους

Το Ναυάγιο: Καρμικές σχέσεις, έρωτες που αναδύονται μέσα από την απειλητική άβυσσο, άγνωστοι που έρχονται κοντά μέσα σε λίγα λεπτά και ενώνονται για μια ζωή.

Η νέα δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, έρχεται το φθινόπωρο στη μικρή οθόνη. Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με κινηματογράφηση υψηλών αξιώσεων από τον σκηνοθέτη Γιάννη Χαριτίδη και το καθηλωτικό σενάριο του Γιώργου Κόκουβα.
Το ταξίδι ξεκινά και ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τέσσερις χαρακτήρες που ενώνονται για πάντα από τη μοίρα.

75339dd6-8ae7907e-navagio.webp

To Mega αποκάλυψε μέσα από τα social media τους τέσσερις επιβάτες και την ιστορία τους.

O Γιάννης Στάνκογλου θα υποδύεται τον Ιπποκράτη Πανόπουλο, έναν υψηλόβαθμο αξιωματικό του Λιμενικού, ο οποίος θα βρεθεί τη νύχτα του ναυαγίου στο «σημείο μηδέν» στην απέλπιδα προσπάθεια εντοπισμού και διάσωσης επιβαινόντων.

Γοητευτικός, ώριμος και γενναίος θα ριχτεί στα κύματα με αυταπάρνηση για να σώσει όσους μπορεί, ανάμεσά τους και την Ειρήνη από τον όλεθρο.

Εκείνη θα του χρωστά αιώνια ευγνωμοσύνη που της έσωσε τη ζωή, ένα γεγονός που θα φέρει τους δυο ήρωες πιο κοντά.

https://www.instagram.com/reel/CxIpjoWsESK/


Η Αναστασία Παντούση θα υποδύεται την Ειρήνη Κασσιμάτη, μια νέα, όμορφη κοπέλα γεμάτη αισιοδοξία. Θα μπει στο μοιραίο πλοίο «Φοίνιξ» μαζί με τον αγαπημένο της Απόστολο για να κάνουν πραγματικότητα το κοινό τους όνειρο.

Με το δικό τους άρωμα στις αποσκευές, και με ελπίδα στην ψυχή, το ζευγάρι φιλοδοξεί να συνεργαστεί με μεγάλη εταιρεία αρωματοποιίας στη Γαλλία, όμως, η ζωή έχει διαφορετικά σχέδια. Το μοιραίο βράδυ τα όνειρα τους θα ναυαγήσουν και η Ειρήνη θα πρέπει να κάνει μια καινούργια αρχή.

https://www.instagram.com/reel/CxIloA8sAxO/

Ο Έκτορας Λιάτσος υποδύεται τον Πέτρο Κωνσταντάκη.

Η ζωή του Πέτρου αλλάζει πριν ακόμη πάρει την απόφαση να μπει στο πλοίο «Φοίνιξ». Φιλότιμος και καλοπροαίρετος, ο αγρότης από την Κρήτη θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πιο σκληρό πρόσωπο της μοίρας.

Ένα ένοχο μυστικό τον αναγκάζει να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, σε ένα παιχνίδισμα της μοίρας, το ναυάγιο θα του χαρίσει την ευκαιρία να ξεκινήσει από την αρχή απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος

https://www.instagram.com/reel/CxIuE2VMS-j/

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου θα υποδύεται τον Απόστολο Κασσιμάτη, τον γοητευτικό και καλόκαρδο άντρα της Ειρήνης, ζει μαζί της αγαπημένα και γαλήνια στα Κύθηρα.

Θα συνοδεύσει την αγαπημένη του σε αυτό το οδυνηρό ταξίδι, με ενθουσιασμό. Σφόδρα ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής του, πιστεύει όπως και εκείνη, ότι η Γαλλία μπορεί να γίνει η ευκαιρία που πάντοτε ζητούσαν για το άρωμα που παρασκεύασαν.

Τα σχέδια τους όμως θα αλλάξουν, στα ανοιχτά του Αιγαίου.

https://www.instagram.com/reel/CxIsZoEMA4v/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved