Μουζουράκης: Οι συνάδερφοί του στο Θέατρο Άλσος τού έστειλαν τις ευχές για τη γέννηση της κόρης του
Media

Μουζουράκης: Οι συνάδερφοί του στο Θέατρο Άλσος τού έστειλαν τις ευχές για τη γέννηση της κόρης του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, καθώς η 30χρονη φαρμοακοποιός έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήμουν μέσα στον τοκετό είναι από τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δεν θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει, με τα ίδια μάτια, με απέραντο σεβασμό. Ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Ξυρίστηκα για το μωρό, βιντεοσκοπήσαμε όλη τη γέννα. Η σύζυγός μου είναι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος. Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό. Έχουμε σκεφτεί όνομα για το παιδί μας», είπε αρχικά ο τρισευτυχισμένος πατέρας που βρέθηκε κανονικά στο το θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης “Τι φάση πάλι ρε” και... κέρασε τους δημοσιογράφους γλυκά.

mouzourakis-(1).jpg

Οι συνάδερφοί του του έστειλαν τις ευχές και μέσω της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

«Α το μωρό μου να είναι γερό και καλότυχο», δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Να βιώνει αγαπημέ, ευτυχία, χαρά, υγεία, να το έχει κοντά του να το προσέχει», δήλωσε με τη σειρά του ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε τις ευχές της για τον ερχομό του παιδιού της οικογένειας Μουζουράκη.

«Να τους ζήσει να το χαίρονται το παιδάκι τους, είναι υπέροχοι γονείς είναι πολύ ευτυχισμένη στιγμή. Είναι πολύ σοβαρός ο Πάνος και προετοιμάζεται εγκεφαλικά και ψυχολογικά γι΄αυτόν τον υπέροχο ρόλο της ζωής του», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να προβλέψω τον Πάνο, θέλω να τον δω να σπρώχνει ένα καρότσι», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Τον έχει αλλάξει η πατρότητα, στους πατεράδες παίρνει πολύ χρόνο να το συνηθίσουν», επεσήμανε ο Θανάσης Αλευράς.

«Θέλω να τον αγκαλιάσω να τους ζήσει, να είναι καλά τα παιδιά και να το χαρούν το παιδάκι τους», δήλωσε η Ματίνα Νικόλαου.

Το περιμέναμε, φτάσαμε μέχρι τις τελευταίες μέρες και επιτέλους είναι πραγματικότητα έχει μία «κοράκλα» ασύλληπτη! Να είναι γερό, τυχερό, ευτυχισμένο, και να το χαρούν όσο δεν παίρνει», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved