Παλαιολόγου: Το ζεϊμπέκικο στους Δύο Ξένους, ο Σεργιανόπουλος και οι ερωτικές σκηνές στις Επιθυμίες
Media

Παλαιολόγου: Το ζεϊμπέκικο στους Δύο Ξένους, ο Σεργιανόπουλος και οι ερωτικές σκηνές στις Επιθυμίες

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή στην εκπομπή, Πάμε Δανάη. 

«Πάντοτε ήμουν πολιτικοποιημένο άτομο, ποτέ κομματικοποιημένο. Όταν μου έγινε η πρόταση για την πολιτική, τη δέχθηκα γιατί ήθελα αντί να ποστάρω στο Facebook, να δω πώς μπορώ να προσφέρω κάτι καλύτερο. Δε θα κάνω ρουσφέτια αν εκλεγώ» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την καριέρα της σημειώνει: «Έχει υπάρξει πρόταση για σήριαλ που αρνήθηκα και πήγε τρεις σεζόν. Το ζεϊμπέκικο που χόρεψα στους ‘Δύο Ξένους’ είναι το πρώτο και τελευταίο που χόρεψα στη ζωή μου, πίστευα ότι θα γίνω ρεζίλι. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας ανοιχτός και γλυκός άνθρωπος, με πολύ χιούμορ, ήταν ένας κύριος».

Η ίδια μίλησε και για τις «Επιθυμίες»: «Ο κόσμος μού μιλάει πολύ για τις ερωτικές σκηνές που είχα με τον Γιάννη Βούρο στις ‘Επιθυμίες’. Υπήρχε αμηχανία στις ερωτικές σκηνές αλλά ήμασταν και οι δύο επαγγελματίες».

Για την προσωπική της ζωή τόνισε: «Είμαι το ίδιο καλά, χαρούμενη κι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου. Παρόλο που έκανα δύο γάμους, η έννοια του γάμου δε με ενδιέφερε καθόλου. Είχα φτάσει κοντά και σε έναν τρίτο γάμο».

Όσο για τις αισθητικές επεμβάσεις;

«Θα έκανα αισθητικές επεμβάσεις αν έκρινα ότι το χρειάζομαι. Έχω κάνει μπότοξ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved