Μαριάννα Τουμασάτου: «Κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά, χαιρετήσαμε το σπίτι μας...»
Media

Μαριάννα Τουμασάτου: «Κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά, χαιρετήσαμε το σπίτι μας...»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για την καριέρα της, αλλά και τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου σε θεατρική παράσταση. 

«’Το μπουφάν της Χάρλεϊ’ το έχει σκηνοθετήσει ξανά ο Αλέξανδρος Σταύρου και έχουμε φιλική σχέση με τον Βασίλη Κατσικονούρη, τον συγγραφέα. Πρώτη φορά το είχε δει ο Αλέξανδρος από την Άννα Παναγιωτοπούλου και έκανε κλικ και στους δυο μας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και με σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος πρώτη φορά».

Όσο για τη συνεργασία με τον σύζυγό της αναφέρει:

«Δεν αντιμετωπιζόμαστε σαν σύζυγοι στη δουλειά οπότε δε με αγχώνει. Είναι αυστηρός σκηνοθέτης και εγώ λίγο τεμπελάκι. Έξω από την πόρτα τον αντιμετωπίζω σαν σύζυγο και του λέω… ‘αυτός ο σκηνοθέτης σήμερα με έπρηξε’».

mariana-toumasatou-alexandros-staurou.jpg

Σχετικά με την επικαιρότητα και αναφερόμενη στη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, η δημοφιλής ηθοποιός λέει:

«Άνθρωποι που ζουν μέσα στα καράβια, που ξέρουν, τον έριξαν στα απόνερα. Πώς θα σωζοταν; Έχουμε εξοικειωθεί πάρα πολύ με τον θάνατο, με τη βία, με την επιθετικότητα. Δε μας νοιάζει πια αν οι άνθρωποι ξενιτεύονται. Και εμείς πρόσφυγες είμαστε στην ίδια μας τη χώρα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στις πυρκαγιές.

«Και εμείς κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά στην Πάρνηθα. Φορτώσαμε τα σκυλιά, τα γατιά και βασικά συναισθηματικά πράγματα της ζωής μας και χαιρετήσαμε το σπίτι μας. Ευτυχώς δεν καταστράφηκε».

Όσο για τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια, αναφέρει:

«Θα έκανα τηλεπαιχνίδι αν ήταν στα μέτρα μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved