Πρεμιέρα Μενεγάκη: Η αγωνία της, το σταυρωτό σακάκι του Ουγγαρέζου και τα πρώτα λόγια
Media

Πρεμιέρα Μενεγάκη: Η αγωνία της, το σταυρωτό σακάκι του Ουγγαρέζου και τα πρώτα λόγια

 

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου, στις 13:30 με την εκπομπή, «Ελένη» στο MEGA για τρίτη σεζόν ντυμένη στα γαλάζια και έχοντας πίσω φόντο το γαλάζιο, αυτό που έχει ως γούρι. 

«Τώρα τι να σας πω; Ότι δεν χαίρομαι που είμαστε εδώ; Ότι δεν χαίρομαι που σιγά σιγά, που ανοίγει για τη νέα χειμερινή σεζόν το Mega και κουμπώνει τα προγράμματά του, ότι δεν χαίρομαι που ήρθε η ώρα να κουμπώσει και το δικό μας; Εκεί στην ώρα του, δηλαδή, μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Χαίρομαι και χαίρομαι πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και καλωσόρισε τους τηλεθεατές της, ενώ δεν δίστασε να πει ότι στην πρεμιέρα της έχει αγωνία, όπως και οι συνεργάτες της.

eleni23.jpg

Η Ελένη Μενεγάκη μάς καλωσόρισε στο φιλόξενο τηλεοπτικό της σπίτι και αποτελεί εγγύηση για να γίνει η καθημερινότητά μας πιο όμορφη, χαρούμενη και αληθινή.

Πλάι στην Ελένη Μενεγάκη είναι η γνωστή και αγαπημένη παρέα συνεργατών της με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ την είσοδό του έκανε ένα νέο πρόσωπο που θα σχολιάζει την ειδησεογραφική επικαιρότητα στο πλατό της «Ελένης» η Αλεξάνδρα Αθανασίου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φόρεσε σταυρωτό σακάκι στην πρεμιέρα κάτι που όλοι παρατήρησαν και τόνισε ότι το φόρεσε γιατί έχει αδυνατίσει, ενώ σε λίγο καιρό δεν ξέρει αν θα είναι σε φόρμα κάνοντας την Ελένη να ξεσπάσει σε γέλια...

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα προσφέρουν άρωμα και γεύση στο καθημερινό τραπέζι και… συναντά ξανά στην κουζίνα της εκπομπής την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και μαζί θα εξερευνούν την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία.

Δείτε την πρεμιέρα της παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved