Κατερίνα Στικούδη: «Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται»
Media

Κατερίνα Στικούδη: «Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται»

Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Κριστίνα Αγκιλέρα στη Μάλτα. 

Η τραγουδίστρια ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα πως αποφάσισε να ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός σε αυτή τη συναυλία, τόνισε ότι δεν ξέρουν ακόμα το φύλο του μωρού και υπογράμμισε ότι ο γιος της Βύρωνας δεν έχει καταλάβει τι θα συμβεί σε λίγους μήνες.

Αρχικά είπε η Κατερίνα Στικούδη: «Στη Μάλτα το νιώσαμε, εκεί το είπαμε. Δεν είχα προγραμματίσει από πριν να το πω. Εκείνη τη στιγμή προέκυψε γιατί ένιωσα πολύ ωραία, πολύ ζεστά. Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο, ο χώρος να ήταν τεράστιος, αλλά εγώ αισθάνθηκα μια πολύ ωραία ζεστασιά από το κοινό.»!

stikoudikaterin_331333025_3453563068220772_8902789717654313515_n.jpg

Και πρόσθεσε: «Ο Βύρωνας δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θα του συμβεί, ότι πάει η βασιλεία του. Του εξηγώ, του μιλάω για μια κοιλίτσα αλλά ακόμα δε μπορεί να καταλάβει γιατί δε βλέπει τεράστια διαφορά. Είναι πολύ καλός με τα παιδάκια. Ελπίζω να κυλίσουν όλα όμορφα. Δε γνωρίζουμε ακόμα το φύλο, κρύβεται. Γερό παιδάκι να είναι».

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Super Κατερίνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved