Συγκινεί η Λένα Μαντά: «Η κόρη μου ήταν βράχος δίπλα μου. Μου είπε να μην βάλω περούκα…»
Media

Συγκινεί η Λένα Μαντά: «Η κόρη μου ήταν βράχος δίπλα μου. Μου είπε να μην βάλω περούκα…»

H Λένα Μαντά και η κόρη της Μαρία άνοιξαν το σπίτι τους στο Καπανδρίτι και μίλησαν στην εκπομπή, Ελένη για τη δυνατή σχέση τους.

Η Μαρία Μαντά, κόρη της συγγραφέως Λένα Μαντά, μίλησε για τη σχέση με τον άντρα της και είπε πως το 2021 ξεκίνησε η σχέση της με τον άντρα της. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τον έκανα ερωτικό μετανάστη»

«Ο γάμος ήτανε η ωραιότερη εμπειρία μετά τη γέννα μου».

Η μητέρα της Λένα Μαντά είπε πως η κόρη της επέλεξε να οδηγήσει το τζιπ για να πάει στην εκκλησία.

«Για εμάς ήταν έντονα φορτισμένη στιγμή γιατί ο σύζυγός μου πέρασε μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του. Το ότι ο σύζυγός μου είναι μόνιμα με οξυγόνο είναι το λιγότερο που μας απασχολεί. Σημασία έχει ότι τον είχαμε κοντά μας και συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία.

lena-manta-me-kori.jpg

Η Λένα Μαντά μίλησε και για το πρόβλημα υγείας της, είπε πως στην αρχή πέρασε δύσκολα.

«Η κόρη μου ήταν βράχος δίπλα μου, ήταν η δύναμή μου. Μου είπε να μην βάλω περούκα γιατί δεν υπάρχει λόγος. Με την Μαρία περάσαμε μια μεγάλη κρίση, η οποία κράτησε 8 χρόνια. Είχε μια προηγούμενη σχέση και όταν αυτή διαλύθηκε, εκείνη με αντιμετώπισε σαν σάκο του μποξ».

Η Μαρία με τη σειρά της είπε πως όταν ήρθε σε διαμάχη με τη μαμά της, εκείνη της είπε να πάει σε ψυχολόγο και της απάντησε πως εκείνη πρέπει να πάει.

«Έκανα μια προσπάθεια να διαβάσω ένα από τα βιβλία της μαμάς μου και μόλις το τέλειωσα της είπα: ‘’την επόμενη φορά μην μου ξαναδώσεις βιβλίο σου’’. Είναι η πρώτη γιαγιά που προτεραιότητα βάζει το παιδί της και μετά το εγγόνι της.

Η Λένα Μαντά είπε πως είναι τρελή και παλαβή με την κόρη της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved