Μάγδα Τσαγγάνη: «Από το πολύ άγχος στη «Μαρία την άσχημη» έπαθα τον καρκίνο»
Media

Μάγδα Τσαγγάνη: «Από το πολύ άγχος στη «Μαρία την άσχημη» έπαθα τον καρκίνο»

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη, για το σπίτι της που καταστράφηκε, τον φόβο του καρκίνου και τις επιθέσεις που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις της για τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Λέω ότι είμαι καλά από συνήθεια. Το σπίτι μου είναι μια χαμένη υπόθεση. Κάηκε από κάποιους ανεγκέφαλους δολοφόνους. Λέω στους υπευθύνους ότι δεν κάηκε σπιρτόκουτο, μικρό κοριτσάκι μπήκα σε αυτό το σπίτι, το ’61. Εκεί ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά έμεινα άστεγη. Έγιναν τρία πλιάτσικα».

Για την υγεία της και τη μάχη της με τον καρκίνο η ηθοποιός τόνισε:

«Ο καρκίνος δε νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες. Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι. Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό».

TSAGGANI.jpg

Η ίδια κάνει και μία αποκάλυψη για τον καρκίνο: «Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη ‘Μαρία την άσχημη’ έπαθα τον καρκίνο».

Και στη συνέχεια ανέφερε:

«Η ωραιότερή μου δουλειά ήταν ‘Ο εραστής δυτικών προαστίων’. Όταν τέλειωσα τα γυρίσματα, κατά διαστήματα έκλαιγα. Αυτό που θυμάμαι είναι οι μεγάλες πλάκες, οι αγκαλιές και τα ανέκδοτα με τον Αλέξη Γεωργούλη».

Για τις καταγγελίες κατά του ευρωβουλευτή τονίζει: «Βεβαίως να τιμωρηθεί ο Αλέξης Γεωργούλης αν το έχει κάνει. Ήταν άδικη η επίθεση στο πρόσωπό μου. Δεν είπα εγώ ότι οι γυναίκες έτρεχαν πίσω του σαν τα σκυλιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved