Το προξενιό της Ιουλίας: Ωδή στην Ελληνική παράδοση η νέα δραματική σειρά του Alpha
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Ωδή στην Ελληνική παράδοση η νέα δραματική σειρά του Alpha

Το προξενιό της Ιουλίας: Θεσσαλία, τέλη της δεκαετίας του 1950. Κεντρικό στοιχείο της ιστορίας, ένα προξενιό, που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά, αλλά το μόνο, που καταφέρνει είναι να γεννήσει περισσότερα, όπως άλλωστε συνέβαινε τις περισσότερες φορές. 

Η Ιουλία Σκούταρη αγαπά τον Γρηγόρη Ραζίνη. Παρότι οι δύο νέοι είναι ερωτευμένοι, αυτή η αγάπη είναι καταδικασμένη σε θάνατο εξαιτίας της παλαιός έχθρας που υπάρχει μεταξύ των οικογενειών τους.

proxenio-to-kast.jpg

Η Ιουλία αναγκάζεται να παντρευτεί με προξενιό τον Γιωργίκη Προβιά, έναν πλούσιο και κατά πολύ μεγαλύτερο της άντρα, που δεν αγαπά. Χωρίς, φυσικά, να γνωρίζει ότι η ζωή της στο αρχοντικό του Προβιού κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι. 0 Γρηγόρης δεν μπορεί να δεχθεί αυτόν τον γάμο, αλλά αναγκάζεται να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς εκείνη.

Ένα έγκλημα πυροδοτεί την αρχή της ιστορίας. Και ένα έγκλημα την κλείνει, με την ηρωίδα να υπομένει μια μοίρα που μοιάζει βαριά κατάρα πάνω από την ίδια και την οικογένεια της. Είναι αθώα ή ένοχη; Εμμονές και προκαταλήψεις, απιστίες, προδοσίες, έρωτες αλλά και αρρωστημένοι ψυχισμοί δρουν κάτω από τη σιωπή της ελληνικής επαρχίας του '50 και ορίζουν το πλαίσιο δράσης των ηρώων.

proxenio.png

Ποια είναι η ΙΟΥΛΙΑ ΣΚΟΥΤΑΡΗ (ΕΥΓΕΝΙΑ ΞΥΓΚΟΡΟΥ)

Κόρη της Στάσας και του Νικόλα. Όμορφη, το καμάρι του πατέρα της, που του μοιάζει και στον χαρακτήρα. Γλυκιά, ρομαντική και συναισθηματική. Ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Ραζίνη, αλλά τον έρωτά τους σκιάζει η έχθρα της μάνας της για την οικογένεια του Γρηγόρη

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2192023-112848-pm.jpg


Ποιος είναι ο ΓΙΩΡΠΚΗΣ ΠΡΟΒΙΟΣ (ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ)

Φίλος και κουμπάρος του Στασινόπουλου, γνωρίζει και τον Στράτο και υπάρχει μια εκτίμηση μεταξύ τους. Κληρονόμησε τα κτήματα του πατέρα του και ήταν πάντα ένα καλομεγαλωμένο, αλλά ανήσυχο παιδί. Είναι το ακριβώς αντίθετο από την υπάκουη και με στρατιωτική πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση Χάδω, τη μεγάλη του αδελφή, μεγάλη αδυναμία του πατέρα τους, που πάντα φερόταν στον Γιωργίκη υποτιμητικά.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2192023-112853-pm.jpg

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved