Η Γη της Ελιάς: Ιφιγένεια Τζόλα: «Έρχομαι κοντά με τον Μιλτιάδη»
Media

Η Γη της Ελιάς: Ιφιγένεια Τζόλα: «Έρχομαι κοντά με τον Μιλτιάδη»

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στον τρίτο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς». Αυτό τουλάχιστον υπόσχεται η πολύπαθη Βασιλική Καπερνάρου στις παρακάτω γραμμές.

Για το μόνο που είναι σίγουρη είναι η αγάπη της για τον Φίλιππο που θα μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο. Η Ιφιγένεια Τζόλα χαίρεται για την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε και υπόσχεται πως οι ανατροπές που θα λάβουν χώρα στη Μάνη θα είναι εκρηκτικές.

  • Πολύπαθη η Βασιλική... Πότε αλήθεια θα τελειώσουν οι περιπέτειές της;

«Είναι όντως μια ηρωίδα που τα πάθη της δεν τελειώνουν ποτέ. Ευτυχώς μέχρι στιγμής έχουν αίσιο τέλος. Το πότε όμως θα τελειώσουν οι περιπέτειές της είναι κάτι που δεν γνωρίζω εγώ αλλά η σεναριογράφος μας, η κυρία Βάνα Δημητρίου. Λένε πάντως ότι οι δυσκολίες είναι για τους δυνατούς και αυτό είναι κάτι που μας το έχει αποδείξει περίτρανα η Βασιλική μέχρι τώρα».

  • Πρώτα απ’ όλα θα βγει αλώβητη από τη θάλασσα, αυτό έχει γίνει γνωστό. Ψυχολογικά όμως πώς θα είναι;

«Σίγουρα, όταν φτάνει ένα βήμα πριν από τον θάνατο δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό αφήνει κατάλοιπα. Έτσι και η Βασιλική για ένα διάστημα θα βασανίζεται μέσα της. Αλλά νομίζω πως είναι καλύτερα να δείτε τις στιγμές αυτές καθώς θα παρακολουθήσετε και κάτι ακόμα που συνδέεται με αυτό το γεγονός».

Ifigeneia_Tzola.jpg
  • Ουσιαστικά τη βοήθησε ο Μιλτιάδης. Μήπως προκύψει κάποιο δέσιμο μεταξύ τους;

«Όταν χρωστάς τη ζωή σου σε κάποιον, αυτό από μόνο του δημιουργεί ένα δέσιμο. Η ηρωίδα μου νιώθει ευγνωμοσύνη για τον Μιλτιάδη και σίγουρα πλέον ανεβαίνει πολύ στα μάτια της».

  • Θα μπορούσε να αρχίσει να έρχεται πιο κοντά μαζί του;

«Η Βασιλική είναι μια κοπέλα με πολλή αγάπη για τον άντρα της. Αυτό είναι κάτι που δεν το ξεχνά και δεν το παραγκωνίζει ποτέ. Είναι φυσιολογικό να έρθει κοντά με τον Μιλτιάδη σε ανθρώπινο επίπεδο, δεδομένου ότι είναι αυτός που την έσωσε», είπε η Ιφιγένεια Τζόλα στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved