Πασχάλης Τσαρούχας: «Έρχεται μια γυναίκα και μου λέει "παχύνατε" και λέω "σε ρώτησε κανείς κάτι;"»
Media

Πασχάλης Τσαρούχας: «Έρχεται μια γυναίκα και μου λέει "παχύνατε" και λέω "σε ρώτησε κανείς κάτι;"»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος συμμετέχει και στον τρίτο κύκλο της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς, η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00, μίλησε για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του.

«Στις διακοπές μου δεν μπορώ να κάνω αυτό που ο κόσμος ονομάζει διακοπές στην παραλία, δεν το μπορώ ούτε αυτό, ούτε αυτούς. Περνώντας τα χρόνια, ο καθένας κάνει ό, τι θέλει πια, δε μ’ αρέσει να είμαι σε ένα μέρος όπου σε κοπανάνε ή σου λένε ‘τι έγινε ρε;’ λες και σε ξέρουν από πριν», σημειώνει, υπογραμμίζοντας ότι ενοχλείται από τον κόσμο που τον πλησιάζει χωρίς να σέβεται τον προσωπικό του χώρο.

«Όποιον συνάδελφο να ρωτήσεις, θα πει ότι ‘ήρθε κάποιος την στιγμή που έτρωγα, μου έδωσε μια στην πλάτη και μου έφυγε η μπουκιά από το στόμα’. Την ώρα που μιλάς, έρχεται ο άλλος και σου λέει να βγάλουμε μια φωτογραφία, ‘όχι δεν μπορώ, γιατί να βγάλουμε μια φωτογραφία; Έρχεται μια γυναίκα το καλοκαίρι και μου λέει ‘παχύνατε ε;’, και λέω ‘σε ρώτησε κανείς κάτι;’. Το θέμα είναι το θράσος που έχουν οι άνθρωποι πια».

pasxalis.jpg

Ο ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της Γης της Ελιάς δίνοντας spoiler για το τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια.

«Η τρίτη θα είναι η καλύτερη, γυρίζουμε στις παλιές ιστορίες οι οποίες ήταν στιβαρές και είχαν ενδιαφέρον. Υπάρχουν εκκρεμότητες της Χάιδως από τον πρώτο κύκλο, η δική μου ιστορία με την Ιουλία, ο Ισίδωρος που έρχεται και μου ζητάει συγγνώμη για την στάση του. Εμφανίζεται η κόρη που έχουμε με την Ιουλία, δε μας έχει γνωρίσει ποτέ και είναι εξαιρετικές οι σκηνές που προσπαθούμε να χτίσουμε έναν δεσμό μαζί της».

Οι εξελίξεις που θα δούμε στην τρίτη σεζόν και οι ιστορίες ανάμεσα στους χαρακτήρες συγκλονίζουν.

«Εμπλέκεται η Αρετή με τον δικό της τρόπο, εμπλέκονται τα παιδιά μου αλλά και οι Βρεττάκοι, αλλάζει όλο το σκηνικό. Είναι ένα παιδί που έχει υιοθετηθεί και το κοινό θα ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί, εκεί βρίσκεται το τραγικό της όλης υπόθεσης».

tsarouxas8.jpg

Για την καριέρα του στον χώρο και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, επισημαίνει:

«Μου έχει συμβεί η απόρριψη μια φορά στον κινηματογράφο και μάλιστα ξεδιάντροπα. Μετά την ταινία ‘Βασιλική’, επέστρεψε από την Αργεντινή ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Σερντάρης, φέρνοντάς μου το βραβείο ερμηνείας που κέρδισα. Έπειτα, ο Σερντάρης μού περιέγραψε έναν ρόλο για τη νέα του ταινία, που ουσιαστικά περιέγραφε εμένα, και στο τέλος με ρώτησε ‘ξέρεις κάποιον να παίξει τον ρόλο;’. Αυτό που έκανε ήταν χυδαίο, δεν του άρεσε μάλλον που βγήκε ο ηθοποιός του πάνω από την ταινία, πάνω από τον ίδιο και αυτό είναι χυδαίο».

Για την οικογένειά του λέει: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου είναι ότι από το 2007 και για πέντε χρόνια. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα σε σχέση με τη δουλειά, δεν υπήρχε δουλειά. Αναγκάστηκα και έφτιαξα μια μικρή εκδοτική εταιρεία, αναλάμβανα την έκδοση, φόρτωνα τα βιβλία σε ένα βανάκι και έκανα περιοδεία πουλώντας τα», σημειώνει, ενώ για τα παιδιά του αναφέρει:

«Η Αλεξάνδρα μου είναι πλέον επτά ετών, μπορούμε και μιλάμε, κάνουμε πράγματα μαζί και τα επόμενα χρόνια θα μοιραστούμε πολλά. Ο Αχιλλέας είναι 17 ετών, είναι σε σκληρή εφηβεία, χωρίς αυτό να είναι κακό, και είναι πλέον ανεξάρτητος. Η εφηβεία των παιδιών είναι η διαδικασία ενηλικίωσης των γονέων. Μια κόρη σε κρατάει πάντα σε μεγαλύτερη εγρήγορση, σε μεγαλύτερη τσίτα. Ανεξάρτητα από το παρουσιαστικό μου, καθόλου αυστηρός δεν είμαι, μαλώνουμε με τον Αχιλλέα και τον παίρνω σε μισή ώρα και του ζητάω συγγνώμη».

tsarouxas7.webp

Όσο για τον ρόλο που παίζει η συντροφικότητά στη ζωή του;

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι και με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να έχουν μια σύντροφο, εγώ δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη. Έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς μια σύντροφο στο πλευρό μου, έχει γίνει λίγο συνήθεια πια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved