ΣΚΑΙ-I’m a Celebrity Get Me Out of Here: Οι υψηλές αμοιβές, οι αναβολές και η πρεμιέρα του ριάλιτι
Media

ΣΚΑΙ-I’m a Celebrity Get Me Out of Here: Οι υψηλές αμοιβές, οι αναβολές και η πρεμιέρα του ριάλιτι

Με υψηλά ποσά που αγγίζουν ακόμα και τα 40.000 ευρώ για τους διάσημους συμμετέχοντες προχωρά η προετοιμασία για το «I'm a celebrity, get me out of here», που θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ.

Έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές και καθυστερήσεις η ομάδα παραγωγής και ο Γιώργος Λιανός αναχωρούν για τον Αγιο Δομίνικο στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ η Καλομοίρα, που θα συμπαρουσιάζει το ριάλιτι, αναχώρησε ήδη για να κάνει πρώτα μία στάση στις ΗΠΑ.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες συμφώνησαν η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας αλλά και ο Σταμάτης Γαρδέλης. Πρόταση έγινε και στην Ελενα Τσαβαλιά, ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία. Μετά από αρκετές αρνήσεις και δυσκολία να πείσει celebrities να περάσουν τις ιδιαίτερες δοκιμασίες του παιχνιδιού, η Acun Medya ανέβασε στα ύψη τις αμοιβές των παικτών, τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα.

maxresdefault.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνολική αμοιβή που προτάθηκε στους celebrities αγγίζει τα 40.000 ευρώ, αν κάποιος μείνει έως το τέλος (δηλαδή και τις 40 ημέρες), ενώ σε εβδομαδιαία βάση η αμοιβή φτάνει τα 7.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα σχεδιασμό, η πρεμιέρα του «I'm a celebrity, get me out of here» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 23:00 (με προοπτική να μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη).

Η επίσημη ανακοίνωση

Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι… ξεναγοί μας στη ζούγκλα του «I’ M A CELEBRITY… get me out of here».

Εκείνος ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παρουσιαστές με απαράμιλλο χιούμορ και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες παραγωγές υψηλών απαιτήσεων. Εκείνη iconic performer, που την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, από την πρώτη στιγμή, για τη φωνή, τη λάμψη και τη θετική της ενέργεια. Μαζί, ως ένα απολαυστικό δίδυμο, θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στα βάθη της ζούγκλας!

I'-M-A-CELEBRITY-GET-ME-OUT-OF-HERE.jpg

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα βρίσκονται στο πλευρό τους με σκοπό να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα δύσκολα με χιούμορ αλλά και θάρρος και τελικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, κι εμείς από το σπίτι, ακόμα καλύτερα!

Όλοι είναι έτοιμοι προς αναχώρηση…

Ποιοι θα πουν «I’ M A CELEBRITY… get me out of here» στον Άγιο Δομίνικο;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved