Γιώργος Λιάνης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Να πω ένα συγνώμη ξανά για κάτι αυτονόητο»
Media

Γιώργος Λιάνης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Να πω ένα συγνώμη ξανά για κάτι αυτονόητο»

Στούντιο 4: Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα, 28/9, ο Γιώργος Λιάνης, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο ίδιος, είχε κάνει μια αποκάλυψη για την αείμνηστη ηθοποιό που είχε ενοχλήσει πάρα πολύ τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ και θέλησε και πάλι να ζητήσει μια συγνώμη.

«Να πω ένα συγνώμη από τώρα από την αγαπημένη σας εκπομπή, ξανά, για ένα αυτονόητο πράγμα. Ότι αυτό που έκανα ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν. Για όνομα του Θεού.

Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Βουγιουκλάκη από αυτό. Απλώς περιέγραφα το πόση εντύπωση μου έκανε, σαν ένας νεαρός δημοσιογράφος, να πάω να πάρω μια συνέντευξη από τη μεγαλύτερη σταρ και να με ρωτάει αν μου αρέσει περισσότερο η Αιμιλία Υψηλάντη ή αυτή.

lianis.jpeg

Και να μου πει αυτή την καταπληκτική, σκαμπρόζικη απάντηση. Κατ’ αρχήν ήταν γραμμένο και απάτησα σε ερώτηση που μου έκανε ο Κύπριος δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσιάζει και τον αδύναμο κρίκο. "Είναι αλήθεια αυτό;" με ρώτησε. Δεν θα το έλεγα ποτέ ξανά μόνος μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης και συνέχισε:

«Αφού το έχω γράψει, γιατί να το ξαναπώ; Στο βιβλίο μέσα είναι γραμμένο, παιδιά. Δείτε το. Το βιβλίο είναι γραμμένο πολύ πριν από τη συνέντευξη. Είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο, προγενέστερο από αυτά που έγιναν και πήραν απ’ όλα αυτό».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved