Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση που μας απογοήτευσε –«Θα πάρω μεγάλο ρίσκο και θα το πω…»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση που μας απογοήτευσε –«Θα πάρω μεγάλο ρίσκο και θα το πω…»

Μία ανακοίνωση «βόμβα» έκανε η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σάστισαν.

Η παρουσιάστρια έκανε μία αποκάλυψη για την πολυαναμενόμενη σειρά, Ναυάγιο που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου και η παρουσιάστρια με την ανακοίνωσή της μας απογοήτευσε.

eleni-menegaki.jpg

Η Ελένη Μενεγάκη έχει καλεσμένο τον Γιώργο Χρυσοστόμου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Ναυάγιο και υποδύεται τον… Απόστολο Κασσιμάτη και τόνισε: «Σήμερα έχω καλεσμένο τον Γιώργο Χρυσοστόμου, που του έχω και ιδιαίτερη αδυναμία. Δεν ξέρω αν κάνει να πω… θα πάρω μεγάλο ρίσκο και θα πω, δεν θα παίξει σε πολλά επεισόδια μέχρι εκεί… γιατί δεν αντέχω άλλες έντονες συγκινήσεις»!

Δείτε την αποκάλυψή της στο παρακάτω απόσπασμα.

«Ο Απόστολος είναι ένας εκλεπτυσμένος άνθρωπος. Ρομαντικός κι αγαπά πολύ τη γυναίκα του. Έχει σπουδάσει χημικός, βρέθηκε στα Κύθηρα για μια δουλειά. Δεν θα το δούμε στην οθόνη, αλλά το έχουμε κατασκευάσει εμείς, για να έχουμε ένα γνώμονα. Χτύπησε, πήγε σε ένα γιατρό και γνώρισε την Ειρήνη, την κόρη του γιατρού. Το γιατρό θα τον γνωρίσουμε στο σίριαλ. Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Σε συνδυασμό με το σομελιέ κομμάτι της Ελληνογαλλίδας συζύγου του, φτιάχνουν μαζί ένα εργαστήριο αρωμάτων. Αυτός ο ήρωας είναι πολύ ευαίσθητος, λεπτομερής. Λειτουργεί με την όσφρηση και τις αισθήσεις του γενικότερα. Το ζευγάρι είναι τρομερά αγαπημένο, ερωτευμένο και πολύ ταιριαστό. Αυτός ο ήρωας με γοήτευσε όταν μου προτάθηκε και τον επέλεξα γιατί, πέραν των πρακτικών θεμάτων, σε σχέση με τον ήρωα που κάνω στο θέατρο, είναι εκ διαμέτρου αντίθετος. Με γοητεύουν οι ακραίες διαφορές μεταξύ των ρόλων που κάνω» είπε πρόσφατα για τον ρόλο του στο Ναυάγιο ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved