Μετά τη φωτιά: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και ξετρελαθήκαμε
Media

Μετά τη φωτιά: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο και ξετρελαθήκαμε

Στην gold αίθουσα του Village Cinemas στο The Mall Athens έγινε η προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά.

Το σενάριο βασίζεται σε γαλλικό φορμάτ και συγκεκριμένα στο «Le Bazar de la Charité». Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γρηγόρης Καραντινάκης ενώ η Ρένα Ρίγγα υπογράφει τη διασκευή του σεναρίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η υπόθεση βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

6J9A0815.jpg

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα δούμε τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, την Ντόρα Μακρυγιάννη, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Άλκηστις Ζιρώ , την Ελπίδα Νικολάου,τον Νέηθαν Τόμας, Γιάννη Καράμπαμπα, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρη Σώζο και πολλούς ακόμη ηθοποιούς.

6J9A0738.jpg

Δημήτρης Αποστολόπουλος-Λευτέρης Ελευθερίου-Ελπίδα Νικολάου-Πηνελόπη Μαρκοπούλου-Μαρία Νεφέλη Δούκα

Στο Μετά τη φωτιά, τη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, η Ιωάννα, η Ειρήνη και η Ανθή, είναι οι τρεις γυναίκες που θα βιώσουν μία μοιραία πυρκαγιά και θα προσπαθήσουν να βρουν τη δύναμη να ξαναχτίσουν τις ζωές τους. Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους.

6J9A0762.jpg

Λευτέρης Ελευθερίου-Ντόρα Μακρυγιάννη

Μια σειρά που κέρδισε τις εντυπώσεις αφού τα σχόλια από τους ανθρώπους των media ήταν κάτι παραπάνω από θετικά. Η σκηνοθεσία, ο φωτισμός, η φωτογραφία και φυσικά ερμηνείες των ηθοποιών κέρδισαν τη θετική κριτική και τον ενθουσιασμό μας. Όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Ο Λευτέρης Ελευθερίου ερμηνεύει έναν ρόλο κόντρα σε εκείνους που τον είχαμε συνηθίσει.Έναν άντρα κακό, ισχυρό, χειριστικό, έναν χαρακτήρα που σίγουρα θα μισήσουν οι τηλεθεατές.

6J9A0787.jpg

Άλκηστις Ζιρώ

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου για μία ακόμη φορά ήταν εξαιρετικός (και πότε δεν είναι άλλωστε;), όπως και οι γυναίκες της σειράς, η Ντόρα Μακρυγιάννη , η Άλκηστις Ζιρώ, η Ελπίδα Νικολάου αλλά και η Μαρία Νεφέλη Δούκα.

6J9A0792.jpg

Αινείας Τσαμάτης-Γρηγόρης Καραντινάκης-Ελπίδα Νικολάου-Γιάννης Καράμπαμπας

Η δραματική σειρά, Μετά τη φωτιά, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 21:00 και το σίγουρο είναι ότι το τέλος του πρώτου επεισοδίου θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved