Μενεγάκη: Έμεινε άφωνη όταν έμαθε την ηλικία του Χατζηπαναγιώτη – «Ας γράφει ό,τι θέλει η ταυτότητα»
Media

Μενεγάκη: Έμεινε άφωνη όταν έμαθε την ηλικία του Χατζηπαναγιώτη – «Ας γράφει ό,τι θέλει η ταυτότητα»

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην ηλικία του γιατί μόλις έμαθε πόσο είναι, έπαθε πλάκα!

Συγκεκριμένα ανέφερε η παρουσιάστρια: «Διάβαζα για σένα Χρήστο πόσα χρόνια είσαι στη ζωή, μόλις είδα το νούμερα, έμεινα… Για μένα οι άνθρωποι μετριούνται όχι με την ηλικία, αλλά πραγματικά με την ενέργεια και τη διάθεση, μόνο με αυτό που είναι οι ίδιοι. Μπορούμε να είμαστε παιδιά στην ψυχή και στη διάθεση και απλά να γράφει η ταυτότητα…» με τον ηθοποιό να λέει: «Ας γράφει ό,τι θέλει η ταυτότητα…»!

Όσο για το πόσο χρονών είναι; Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι 65 χρονών.

«Είναι ένα υπέροχο έργο, μια πάρα πολύ ωραία διανομή. Το γέλιο δεν ενοχλεί ποτέ τον ηθοποιό, είναι μεγάλη χαρά σε μια κωμωδία να ακούς το γέλιο του θεατή, σου δίνει, σε ανεβάζει. Μετά από μια χρονιά υπέροχη, μας έπαιρναν φίλοι να έρθουν και έπρεπε να τους βρούμε εισιτήριο μετά από έναν μήνα», είπε αναφερόμενος στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» η οποία κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στο θέατρο «Αλίκη».

eleni-ilikia.jpg

«Είναι μεγάλη ασφάλεια και χαρά να παίζεις με έναν άνθρωπο που σε νιώθει με ένα βλέμμα και μπορείς να το προχωράς και να το παίζεις κάθε μέρα διαφορετικά και να βρίσκεις πάντα στόχο», σημειώνει για τους συνεργάτες του, επισημαίνοντας:

«Αν αυτό που κάνεις είναι ενδιαφέρον, έχει ανταπόκριση, τότε γίνεται πηγή χαράς. Δε με πιέζει κανένας να το κάνω, ούτε ανάγκη έχω. Η πολλή δουλειά δε με πειράζει, το αποτέλεσμα με τρομάζει μερικές φορές».

eleni21.jpg

Για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρει:

«Έχω καταχωρηθεί στο μυαλό των ανθρώπων σαν κωμικός και μου αρέσει αυτό που με αγαπάνε και λένε τι ωραία που γελάμε μαζί σου, απλά δε θέλω να μένω σε αυτό, μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα. Μεγάλη πρόκληση φέτος ήταν ο Οιδίποδας, και για το έργο αλλά κυρίως γιατί θα βρισκόμουν με έναν ηθοποιό που λατρεύω, τον Δημήτρη Καταλειφό. Χρόνια ήθελα να βρεθώ μαζί του και έγινε φέτος και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ».

xatzipanagiotis.jpg

Μιλώντας για την τηλεόραση και τις παραγωγές που υπάρχουν αυτήν τη σεζόν, λέει:

«Ωραίο είναι να γίνονται πράγματα αλλά λείπουν οι κωμωδίες, όλοι το θέλουν αυτό. Δεν είναι εύκολη η κωμωδία, ούτε να γραφτεί, ούτε να παιχτεί. Υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία σε δραματικά σήριαλ τα τελευταία χρόνια και αυτό έδωσε αφορμή στις παραγωγές. Το καθημερινό είναι μια μεγάλη παγίδα, το έχω κάνει μια φορά. Είναι πάρα πολύ κουραστικό και πολύ δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια, οι αμοιβές των ηθοποιών έχουν πέσει πάρα πολύ και ιδίως με τα καθημερινά, γιατί σου λένε ότι θα πάρεις ένα μηνιάτικο το οποίο πέφτει πάρα πολύ από ό, τι θα έπαιρνες σε ένα επεισόδιο την εβδομάδα».

Όπως λέει: «Συμφέρει του παράγωγους αυτό, είναι όμως ρίσκο και αυτό φαίνεται και στις φετινές παραγωγές που άρχισαν με μεγάλες προσδοκίες. Το να λες κάτι ωραίο κάθε μέρα επί έναν ολόκληρο χειμώνα, είναι δύσκολο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved