My style rocks: Το gossip-tv στο Gala- Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, οι πόζες και οι... νύφες
Media

My style rocks: Το gossip-tv στο Gala- Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, οι πόζες και οι... νύφες

Το σημερινό My Style Rocks Gala θα γεμίσει νύφες και όπου γάμος και χαρά η ... Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το κορίτσι με τη θετική διάθεση βρέθηκε λίγο πριν την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο στα backstage του show και εμείς ήμασταν εκεί. 

Τι έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο και για το Iam Celebrity get me out of here; Βρέθηκε στο backstage του My Style Rocks, στο πλευρό της φίλης της, Διονυσίας Κουκίου, την οποία και συνόδευσε... στην εκκλησία του ...Gala!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε όσα έγιναν λίγο πριν βγουν στο πλατό η Κατερίνα Καραβάτου, η κριτική επιτροπή και φυσικά οι ... νύφες παίκτριες.

Δείτε όσα είδαμε στα καμαρίνια στην gallery που ακολουθεί:

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Ένα γεμάτο συναίσθημα Gala έρχεται στις οθόνες μας σήμερα στις 14.50 στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks. Οι διαγωνιζόμενες πρέπει να επιλέξουν και να συνδυάσουν κατάλληλα το νυφικό που θα φορούσαν στον γάμο τους!

MY-STYLE-ROCKS.jpg

Η Κατερίνα Καραβάτου με τους κριτές έτοιμοι να υποδεχτούν τις νύφες

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχεται τις fashionistas που συνοδεύονται από συντρόφους, φίλες, παιδιά και η συγκίνηση κερδίζει τη δική της θέση στην πασαρέλα. Προσωπικές ιστορίες, χιουμοριστικές εκδοχές μιας πιθανής πραγματικότητας αλλά και δύσκολες αποφάσεις συνθέτουν ένα -από κάθε άποψη - πολύ δυνατό gala!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή έχουν υψηλές απαιτήσεις δεδομένου ότι οι διαγωνιζόμενες είχαν να διαλέξουν ένα νυφικό με το ανάλογο, φυσικά, styling.

DHMHTRA-ALE3ANDRAKH-DIONYSIA-KOYKIOY.jpg

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνοδεύει τη φίλη της Διονυσία Κουκίου στην... εκκλησία του My Style Rocks Gala

Ποια διαγωνιζόμενη θεωρείται εκτός concept και τι είναι αυτό που φέρνει ξανά στο πλατό του My Style Rocks τη… Δήμητρα Αλεξανδράκη; Τι θέλει να πει στον Στέλιο Κουδουνάρη;

MY-STYLE-ROCKS-(AMANTA).jpg

Με μαύρο νυφικό η Αμάντα

Στο τέλος του επεισοδίου η διαγωνιζόμενη που βρίσκεται στην υψηλότερη θέση της κατάταξης λαμβάνει την επιταγή των 2.500 ευρώ ενώ οι τρεις fashionistas με τη χαμηλότερη βαθμολογία βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδό τους από τον διαγωνισμό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved