Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τον Αλεξάνδρου: «Ο Δημήτρης είχε στείλει και σε μένα μηνύματα και…»!
Media

Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για τον Αλεξάνδρου: «Ο Δημήτρης είχε στείλει και σε μένα μηνύματα και…»!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε για την Ελένη Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου:

«Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δε θέλω να δείχνω το παιδί μου γιατί δεν είναι η επιλογή του. Κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια “κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε”. Αυτά είναι λόγια του κ…λου, είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και ηθικολογούνε στους άλλους, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι.

dimitris_alexandrou_363780648_18379655542017366_7014557302240368357_n.jpg

Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες κι ήξεραν ότι με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Ήταν φίλοι μου και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση γιατί έχω πει σε έναν – έναν ότι δε θέλω να μιλάνε για το παιδί μου» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Fay’s Time».

dimitris_alexandrou_334593965_193426113339466_1632891898069671167_n.jpg

Και με αφορμή αυτές τις δηλώσεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Ο Δημήτρης είχε στείλει και σε μένα κάποια μηνύματα όταν εσύ (Τίνα Μεσσαροπούλου) είχες αποκαλύψει ότι ο νονός θα είναι ο Γιώργος Μανίκας. Μου είχε πει «γιατί μιλήσατε για τη βάφτιση του παιδιού μου;». Του είπα πως μας έχεις μπερδέψει με άλλη εκπομπή, δε δείξαμε εμείς το προσκλητήριο. Αν το είχαμε μπορεί και εμείς να το δείχναμε, γιατί δε θεωρούμε ότι είναι κάτι κακό. Αν ήξερα βέβαια εκ των προτέρων ότι θα τον ενοχλούσε τόσο πολύ.»

e0424cbb-stamatina-tsimtsili-7.jpg

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια στον αέρα του Happy Day: «Πάντως εγώ δεν σας κρύβω ότι όταν κατάλαβα πως ο Αλεξάνδρου έχει τέτοιο θυμό με το προσκλητήριο και τη βάφτιση, είπα να μην τη καλύψουμε τη βάφτιση. Και δεν την καλύψαμε. Δεν είχα καταλάβει πως θέλουν τόση μυστικότητα. Με τον Νουνίτο πάνε παντού, φουλ έκθεση στα social media. Δημήτρη και Ιωάννα, αν ξέραμε ότι δε θέλετε καθόλου… Εγώ δεν το ήξερα, δεν είχα καταλάβει ότι είναι άβατο. Τώρα ούτε κουβέντα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved