Λύγισε on air η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Η αποκάλυψη για τη συναισθηματική κακοποίηση που έχει βιώσει
Media

Λύγισε on air η Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Η αποκάλυψη για τη συναισθηματική κακοποίηση που έχει βιώσει

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα το μεσημέρι της Κυριακής (8-10).

Με αφορμή το βίντεο με τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή της Ελένης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως:

valavani-(1).jpg

«Θέλω να σταθούμε λίγο στην Ελεονώρα Μελέτη, και να συμφωνήσω στο ότι υπάρχουν “κακά παιδιά” στην ελληνική τηλεόραση. Κι εγώ έχω αισθανθεί κι έχω βιώσει τη συναισθηματική κακοποίηση όλα αυτά τα χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Με άγγιξε πάρα πολύ η συνέντευξη της Ελεονώρας. Έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση στο ξεκίνημά μου.

Προφανώς. Σίγουρα υπάρχουν κακά παιδιά στην ελληνική τηλεόραση και άνθρωποι που δεν έχουν βρει το μέσα τους και γι’ αυτό ξεσπούν στους άλλους που δεν φταίνε σε τίποτα. Εγώ τα έπαιρνα μέσα μου όλα. Γύρναγα στο σπίτι μου και έκλαιγα. Ήμουν και πολύ μικρότερη. Αυτές οι καταστάσεις όμως, εμένα με δυνάμωσαν και δεν έφυγα από τον χώρο, συνέχισα να είμαι σε αυτόν», είπε.

valavani-(3).jpg

Σε άλλο σημείο έντονα συναισθηματικά φορτισμένη με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τα ζώα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε σε κλάματα καθώς πριν μερικές ήμερες «έχασε» ένα από τα γατάκια της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved