Κουρκούλης: «Μιλάω μόνο στις προσευχές μου για τον Καρρά. Έγραφαν βλακωδέστατα δημοσιεύματα...»
Media

Κουρκούλης: «Μιλάω μόνο στις προσευχές μου για τον Καρρά. Έγραφαν βλακωδέστατα δημοσιεύματα...»

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για τη σχέση του με τον Βασίλη Καρρά, τον καρκίνο που πέρασε αλλά και για τη «θεραπεία ζευγαριών» με την Κέλλυ Κελεκίδου.

«Έχουμε σκεφτεί το couples therapy αλλά δεν πήγαμε. Τσακωνόμαστε με την Κέλλυ για το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και τα πιρούνια στον νεροχύτη» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Για την περιπέτεια της υγείας του αποκάλυψε πως: «Με παίρνει ο κόσμος τηλέφωνο, που είχαμε το ίδιο θέμα υγείας. Όταν ακούς τη λέξη καρκίνος είναι λίγο τρομακτικό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες για την υγεία του Βασίλη Καρρά και τόνισε ο Νίκος Κουρκούλης: «Μιλάω μόνο στις προσευχές μου για τον Βασίλη Καρρά. Έγραφαν βλακωδέστατα δημοσιεύματα, ασυναρτησίες που δεν ξέρω για τι το κάνουν, για την υγεία του... Ο Θεός αποφασίζει για πολλά πράγματα στη ζωή μας και όχι εμείς... Εγώ σε έναν άνθρωπο, που μου φέρθηκε όπως ο Βασίλης, τον εκτιμώ και τον έχω πολύ ψηλά... Ο Βασίλης είναι μέρος της ζωής μου, τον αγαπώ πολύ».

kourkoulis-sianidis-(7).jpg

Ο αγαπημένος τραγουδιστής φέτος θα βρεθεί στην πίστα μαζί με τη Ρία Ελληνίδου

«Η Ρία Ελληνίδου είναι ένα ταλαντούχο άτομο. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ μαζί της».

Δείτε όλα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα αλλά και την τελευταία δημόσια συνάντησή του με τον Βασίλη Καρρά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved