Η μάγισσα: Ο Αντρέι ανακρίνει το προσωπικό και η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του
Media

Η μάγισσα: Ο Αντρέι ανακρίνει το προσωπικό και η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του

Η μάγισσα - Ο Μιχαήλ ζητά απ’ τον Αντρέι ν’ αναλάβει τις έρευνες για τον φόνο του εγγονού του. Αρχικά, οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο.

Ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό, ενώ η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του. Ο Κανέλλος ανακαλύπτει τα οστά του αδερφού του Τζανέτου, φέρνοντας στην επιφάνεια μια σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ.

Ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του, Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει με την ανεύρεση του θησαυρού. Ο Μανόλης και η Αγάθη ταραγμένοι που η Θεοφανώ ανακάλυψε τη σπηλιά, που ζούσε η μητέρα της, αποφασίζουν να της πουν την αλήθεια για το παρελθόν της.

magissa.jpg

Η μάγισσα

Η μάγισσα - Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει πάνω σ’ ένα τεντωμένο σχοινί. Βλέμματα που διστάζουν να ανταμωθούν, λόγια που αποπαίρνουν και ένα φιλί που δεν μπορεί να βγει από το μυαλό. Λαβωμένοι και οι δυο θα μπορέσουν, άραγε, να βρουν τη γιατρειά στην αγάπη;

Ο Μιχαήλ, μετά την απόπειρα δολοφονίας του, βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του.O Κανέλλος δέχεται μια ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητά τη βοήθεια του Αντρέι για να τη φέρει εις πέρας.Ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, η τιμωρία του, όμως, δεν θ’ αργήσει να έρθει.

Ο Αντρέι θ’ ανακαλύψει ένα μυστικό που θα τον συγκλονίσει. Η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμά» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved