Κατερίνα Λέχου: Ο λόγος που δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του συζύγου της στα social media
Media

Κατερίνα Λέχου: Ο λόγος που δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του συζύγου της στα social media

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night Show, ήταν η Κατερίνα Λέχου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Μάγισσα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη  και αποκάλυψε τον λόγο που φέτος το καλοκαίρι κοινοποίησε πρώτη φορά φωτογραφία του στα social media μετά από τόσα χρόνια σχέσης.

Η Κατερίνα Λέχου ανέφερε: «Τον έβγαλα μια φωτογραφία. Αυτόν ανέβασα, όχι μαζί. Mου φάνηκε πολύ όμορφος και λέω ας τον ανεβάσω. Είναι καλός ο Μάνος. Αυτά δεν τα σκέφτομαι ούτε κινούμαι με σχέδιο. Μπορεί να ανεβάσω κάτι σήμερα και μετά να ανεβάσω ξανά κάτι μετά από έναν χρόνο. Πιστεύω στο κακό μάτι, είναι ενέργεια. Θα μπορούσε κάτι να πάει στραβά από κακό μάτι. Ενέργειες υπάρχουν γύρω μας, σημασία έχει πόσο ισχυροί είμαστε για να οχυρωθούμε».

lexou_stratakis.jpg

Και πρόσθεσε: «Με τον σύζυγό μου είμαστε 16 χρόνια μαζί. Αυτή τη βαθιά συγγένεια που νιώθω με τον Μάνο και ότι και οι δυο θέλουμε αυτό το “παιδί”, που είναι η σχέση μας, να το φροντίσουμε είναι εκεί μέχρι εκεί και ελπίζω να είναι και στα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας».

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved