Φωτεινή Αθερίδου: Η αποκάλυψη για τη Μουρμούρα που «άφησε άφωνη» τη Μενεγάκη
Media

Φωτεινή Αθερίδου: Η αποκάλυψη για τη Μουρμούρα που «άφησε άφωνη» τη Μενεγάκη

Η Φωτεινή Αθερίδου ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για την καθημερινότητά της με τα δυο παιδιά, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, στην αγαπημένη της γιαγιά και έκανε μία αποκάλυψη για τη σειρά, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα που η παρουσιάστρια έμεινε έκπληκτη! 

«Πιστεύω πως θα καλεστώ κάποια στιγμή να αντιμετωπίσω το γεγονός πως τα παιδιά μου θα έχουν γνωστούς γονείς. Εγώ στο σχολείο δεν ήξερα τι δουλειά κάνουν οι γονείς των συμμαθητών μου, ενώ οι άλλοι ήξεραν για τους δικούς μου. Δεν έχω ασχοληθεί με το κομμάτι της αναγνωσιμότητας. Τον παίρνουμε στο θέατρο τον Θοδωρή αλλά δεν έχει χρειαστεί να του πω κάτι ακόμα».

Όπως είπε η ηθοποιός, εκείνη ήταν το μεγαλύτερο «αουτσάιντερ» σε σχέση με τους φίλους της για να γίνει μάνα.

atheridou2225.jpg

«Τελικά πιστεύω πως ήμουν φτιαγμένη για αυτό, δηλαδή μου αρέσει η διαδρομή πολύ. Έχω και έναν σύντροφο που είναι εκεί συνέχεια. Περίμενα πως θα είναι τραγικά τα πράγματα με 4 άτομα στο σπίτι αλλά τελικά δεν είναι τόσα δύσκολα. Είμαι αγχώδης γενικά. Περισσότερο φοβόμουν να κάνω καισαρική παρά να γεννήσω φυσιολογικά. Είχα άγχος τεράστιο με το παιδί, τώρα νιώθω μεγάλη. Έκανα πως ήμουν ώριμη πιο μικρή αλλά ήμουν βαθιά ανώριμη τελικά»

Μιλώντας για την γιαγιά της είπε, πως έμενε μαζί της μέχρι τα 4 της χρόνια.

«Είναι μια πανέξυπνη γυναίκα. Έχει κάποιες απόψεις για τι ζωή που λες πως πρέπει να έχει κάνει πολύ ψυχοθεραπεία και μακάρι να της έχω μοιάσει έστω και λίγο... Στη ‘’Μουρμούρα’’ έγραφα τα κείμενα για το ζευγάρι που έπαιζα. Το είχα πάντα μέσα στο σπίτι από τους γονείς μου και μου το περάσανε σαν κάτι εύκολο. Γράφω και τραγούδια, αυτό μου φαίνεται το πιο εύκολο» είπε και άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη.

Η Φωτεινή Αθερίδου πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Μισάνθρωπος» στο Θέατρο «Εμπορικόν» που κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου.

atheridou23.jpg

«Είναι μία παράσταση που αγαπάμε πολύ όλοι και έχουμε κάνει μία φανταστική παρέα που περνάμε τέλεια. Είναι μία παράσταση ανθρωποκεντρική και μιλάει για την ειλικρίνεια. Στη σχολή το σκεφτόμουν πως ίσως επειδή ο μπαμπάς μου είναι ηθοποιός μπήκα και εγώ στην υποκριτική. Περισσότερο οι άλλοι μου το πέρναγαν».

Η Φωτεινή Αθερίδου έγραψα μία σειρά που πήγε στο ANT1 Plus και όπως είπε, είναι από τα πιο αγαπημένα της.

atheridou222.jpg

«Γράφω ακόμα αλλά με τα παιδιά είναι πιο δύσκολα γιατί ‘’βυθίζομαι’’ μέσα στο κείμενο όταν γράφω. Θέλω και άλλα παιδιά αλλά να μεγαλώσει λίγο το μωρό. Είμαι ευτυχισμένη και με τα δύο αλλά και να προκύψει και τρίτο θα είμαι καλά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved