Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου κατηγορεί την Ευγενία
Media

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου κατηγορεί την Ευγενία

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας μαινόμενος στο σπίτι του Στέφανου κατηγορεί την Ευγενία για την εμπλοκή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας. 

Ο Μάρκος σώζει την κατάσταση υπογράφοντας μια δήλωση δίνοντας κυριολεκτικά την τύχη της Ευγενίας στα χέρια του Δεμερτζή. Από την άλλη οι κομματάρχες απειλούν με παλιά μυστικά που θα βγουν στη φόρα εάν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητα της.

1696433910845-851881789-EROTAS-FYGAS.jpg

Έρωτας φυγάς

Έρωτας φυγάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η προσπάθεια της Ουρανίας να προσεγγίσει φιλικά την Αλεξάνδρα αποτελεί μία νέα απειλή για τη Μαργέτα, η οποία ανησυχεί για τις πραγματικές προθέσεις αυτής της γυναίκας. Η Παναγιώτα αποκαλύπτει στη Ρηνιώ την αλήθεια γύρω από τον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας, μεταφέροντας όσα η ίδια άκουσε από τα χείλη της Νότας και της Ευγενίας. Η Μαργέτα δέχεται μια απρόσμενη πρόταση που θα τη φέρει σε νέα ρήξη με τον Ιάσονα και θα οξύνει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και τον Μάρκο.

Η αδιακρισία της Ελπίδας τη φέρνει αντιμέτωπη με το μεγάλο μυστικό του πυροβολισμού της Αλεξάνδρας. Η ίδια, σκεπτόμενη το δικό της όφελος, αποφασίζει να το αποκαλύψει στον Ιάσονα. Ο ίδιος προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία μέσω της χωροφυλακής. Μέσα από την έρευνα προκύπτει το όνομα του κατόχου το όπλου και οι αρχικοί ισχυρισμοί της Αλεξάνδρας επιβεβαιώνονται.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved