Η Εύα Αντωνοπούλου για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ: «Το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά»
Media

Η Εύα Αντωνοπούλου για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ: «Το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά»

Στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (11-10) η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να φύγει από τον ΣΚΑΙ μετά από 15 χρόνια συνεργασίας.

«Όταν πια το αποφάσισα δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά που πήρα την απόφαση. Ένιωσα ότι ανοίγω τα φτερά μου και κάνω αλλαγή. Την είχα σκεφτεί, βασικός λόγος ήταν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ήταν το κίνητρο που με ενέπνευσε για να κάνω το πολύ μεγάλο βήμα, τον απογαλακτισμό από την “οικογένειά” μου. Πήρα πάρα πολλά από τον ΣΚΑΪ, είμαι ευγνώμων και πάντα θα το λέω, όμως έρχεται η ώρα να κάνεις μια αλλαγή», είπε.

antonopoulou-(3).jpg

«Η ενημέρωση για εμένα έχει κομβικό, καταλυτικό δεδομένο, που είναι πολύ γοητευτικό για εμένα στην καθημερινότητα. Καλείσαι να ασχοληθείς, να μάθεις, να διαβάσεις, να διαβάσεις πίσω από τις γραμμές, τις προεκτάσεις, τις αναλύσεις ενός γεγονότος. Είναι μια δημιουργική καθημερινή διαδικασία μου με εξελίσσει και δεν με αφήνει να βαρεθώ.

antonopoulou-(4).jpg

Είμαστε συνέχεια στην τσίτα στη δουλειά. Είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία όταν την αντέχεις, δουλεύουν όλα στο χίλια. Εγώ και στις διακοπές παρακολουθώ τι γίνεται. Μετά σου γίνεται σαν εμμονή. Δεν μπορείς να αποκοπείς από τη διαδικασία», εξήγησε σε άλλο σημείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved