Ο Πρώτος από εμάς: Ο Νικόλας και η Έλενα δεν μιλάνε ξεκάθαρα για τη σχέση τους
Media

Ο Πρώτος από εμάς: Ο Νικόλας και η Έλενα δεν μιλάνε ξεκάθαρα για τη σχέση τους

Ο Πρώτος από εμάς - Η παρουσία του πατέρα του, Στέφανου, φορτίζει συναισθηματικά τον Άλκη, που θα νιώσει μία αδιαθεσία και θα καταλήξει στο νοσοκομείο. 

Ο Φίλιππος θα αφήσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του για να μείνει στο σπίτι του Αλέξη. Όλοι μουδιάζουν με αυτήν την απόφαση του Φίλιππου. Ο Αλέξης θα τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο δημιουργώντας αναστάτωση στους φίλους του και όχι μόνο. Η Έλσα νιώθει απαίσια, καθώς πιστεύει πως εκείνη ευθύνεται για την ξαφνική αδιαθεσία του πατέρα της. Ο Νικόλας και η Έλενα δεν μιλάνε ξεκάθαρα για τη σχέση τους και ταυτόχρονα δεν μπορούν να συγκρατήσουν την ερωτική διάθεση που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Με αφορμή μία φωτογραφία και μερικούς στίχους που έγραψε πριν από 20 χρόνια ο Άλκης στην Κάτια, θα παραδεχτούν την αγάπη τους και θα έρθουν κοντά ερωτικά. Όμως, αυτή η φωτογραφία θα πέσει σε λάθος χέρια…

Δείτε το trailer:

Ο Πρώτος από εμάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η παρέα, ενωμένη όπως πάντα, μετά τη μεγάλη αποκάλυψη του Φίλιππου, υπόσχεται να τον στηρίξει μέχρι τέλους. Η Κάτια σκαλίζει το παρελθόν του Έβαν, ενώ εκείνος ανακαλύπτει κάτι γι’ αυτήν, που θα τον βάλει σε υποψίες. Οι προσπάθειες της Έλσας να φέρει τον Άλκη αντιμέτωπο με το παρελθόν του, πιάνουν τόπο. Ο Άλκης και η Κάτια εκμυστηρεύονται το παρ’ ολίγον φιλί τους στην υπόλοιπη παρέα, ενώ ο Φίλιππος μετά από μια ρομαντική βραδιά με τον Αλέξη, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατάματα την νέα του πραγματικότητα. Η έλευση ενός νέου προσώπου θα ταράξει τη Σοφία, ενώ μια απρόσμενη εμφάνιση από το παρελθόν, θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του Άλκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved