Λευτέρης Ελευθερίου: «Ο Άρης είναι όντως ο δυσκολότερος ρόλος που έχω υποδυθεί ποτέ»
KOSMAS KOUMIANOS
Media

Λευτέρης Ελευθερίου: «Ο Άρης είναι όντως ο δυσκολότερος ρόλος που έχω υποδυθεί ποτέ»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ερμηνεύει για πρώτη φορά το ρόλο ενός κακού, τον Άρη στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε, σε συνέντευξή του, για το γεγονός ότι πρώτη φορά παίζει το ρόλο ενός κακού χαρακτήρα αλλά και για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

META-TH-FWTIA-EP.-01-(1).jpg

Υποδύεστε τον πιο ανατρεπτικό ήρωα στην έως σήμερα τηλεοπτική διαδρομή σας.

Ο Άρης είναι όντως ο δυσκολότερος ρόλος που έχω υποδυθεί ποτέ. Δεν συνδέεται συναισθηματικά με τους ανθρώπους, έχει κυρίως σχέσεις συμφέροντος, δεν συναισθάνεται τι συμβαίνει στους γύρω του. Θα έλεγα ότι είναι απόλυτα χειριστικός. Διατηρεί ένα διπρόσωπο προφίλ και αυτό είναι το τρομακτικό, ενώ παράλληλα είναι φοβερά φιλόδοξος. Αν βρεθείς ως εμπόδιο μπροστά του, δεν το έχει σε τίποτα να σε αφανίσει.

Παρουσιάζει τη σύζυγό του ως ψυχικά διαταραγμένη.

Ο συγκεκριμένος ήρωας στην παρούσα φάση και έτσι όπως τον συναντάμε στην αρχή του σίριαλ βιώνει την απόρριψη από τη γυναίκα του, την οποία, προφανώς, θεωρεί τρόπαιό του, κτήμα του, Και την απόρριψη αυτή δεν μπορεί να τη διαχειριστεί. Όταν απορρίπτεις μια ναρκισσιστική προσωπικότητα, σε απορρίπτει αντίστοιχα κι εκείνη ως οντότητα. Έτσι, ο Άρης θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει ότι η γυναίκα του δεν είναι με τα καλά της.

META-TH-FWTIA-01-(5).jpg

Εκείνη όμως παίρνει το ρίσκο, βρίσκει τη δύναμη και καταφέρνει να αποδράσει από τον γάμο της. Θα προσπαθήσει να της κάνει κακό;

Ως Άρης Βενιέρης θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει η Ιωάννα στο σπίτι, γιατί θεωρεί ότι του ανήκει. Θα την πολεμήσει μέχρι τέλους.

Άρα, θα συγκρουστούν σκληρά και ο Άρης θα χρησιμοποιήσει ακόμη και την κόρη τους προκειμένου να την εκδικηθεί.

Τραγικός ήρωας είναι το παιδί, που γίνεται ένα μπαλάκι μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση. Είναι ένα σίριαλ που έχει αγωνία. Το τραγικό γεγονός της φωτιάς αλλάζει όλες τις ισορροπίες, οτιδήποτε θεωρούνταν ως τότε κεκτημένο, γιατί υπάρχουν θύματα. Έχουν πεθάνει χαρακτήρες που συνδέονται με τους κεντρικούς ήρωες και θα δούμε συναισθηματικές εξάρσεις από ανθρώπους που δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Είναι πολύ έντονα όσα θα συμβούν, είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου στο περιοδικό 7μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved