Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Μάρκος μπαίνουν σε επικίνδυνους δρόμους
Media

Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Μάρκος μπαίνουν σε επικίνδυνους δρόμους

«Η Μάγισσα» έρχεται με τρία νέα συναρπαστικά επεισόδια στον ΑΝΤ1 και την επόμενη εβδομάδα. Η σειρά του ΑΝΤ1, έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και τα νέα επεισόδια θα είναι γεμάτα με καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές στις ζωές των ηρώων.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 11 (Δευτέρα 16 Οκτωβρίου)
Η Θεοφανώ πιστεύει πως οι Γερακάρηδες έχουνε κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της, όμως ο Φρίξος προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να συνεχίσει τις έρευνες. Η Μεταξία προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μάρκο για τον επερχόμενο γάμο του Τζανή. Ο Κανέλλος αναστατώνεται μετά την αποκάλυψη του Αντρέι. Ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του, με την ελπίδα να βρει τον χαμένο θησαυρό. Ο Τζανής παίρνει μια απόφαση που θα καταρρακώσει τη Μεταξία, ενώ ο Μιχαήλ θα κάνει μια πρόταση στον Σπήλιο, που είναι ικανή να ξυπνήσει την παλιά τους βεντέτα.

1.-(3).jpg



Η Μάγισσα – Επεισόδιο 12 ( Τρίτη 17 Οκτωβρίου)
Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα, προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη, ενώ οι δυο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα. Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος απ’ τα σχέδια του πατέρα του, αλλά ο Μιχαήλ αμετάπειστος στα σχέδιά του, ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους. Μια τραυματισμένη γυναίκα, η Σιμώνη, θα αναστατώσει το ταξίδι των Λασκαραίων αλλά και τη ζωή της Θεοφανώς. Ο Μιχαήλ δεν έχει την υποδοχή που περίμενε στην Αρεόπολη, καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια.

2.-(1).jpg



Η Μάγισσα – Επεισόδιο 13 (Τετάρτη 18 Οκτωβρίου)
Η Δαμιανή «εξορίζει» την Αναστασία, ενώ η Θεοφανώ κι ο Μάρκος παίρνουν μια απόφαση που θα τους βάλει σ’ επικίνδυνους δρόμους. Στο συμβούλιο των καπεταναίων, ο Μιχαήλ θα υποστεί μεγάλη ήττα και οι σχέσεις Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά στην κόψη. Η Θεοφανώ γνωρίζεται καλύτερα με τη Σιμώνη, η οποία την πείθει να την πάρουν μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να γίνει καλά. Ο Μισέλ, κρυφά απ’ όλους, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν ο χάρτης που βρήκε είναι πράγματι χάρτης θησαυρού. Η απόφαση της Δαμιανής οδηγεί την κατάσταση στ’ άκρα κι ο Μάρκος με τον Τζανή θα έχουν έναν επικίνδυνο καυγά. Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξυπνά κι ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μυστικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved