Media

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απαράδεκτη και αναιδής! Δεν αρέσει στον κόσμο και φαίνεται»

Gossip-tv Team

 

Ο Βλάσσης Χολέβας μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια και σχολίασε τη Σοφία Χατζηπαντέλη στο My Style Rocks.

«Όλοι κάνετε διαφήμιση στο My Style Rocks, αλλά πάλι κάνει μονοψήφια γιατί αυτή η εκπομπή δεν έχει κομψότητα, δεν είναι για μόδα. Είναι για να τρολάρει ο ένας τον άλλον, να τσακώνονται. Είναι ένα φθηνό ριάλιτι. Όλοι παίζουν μία περσόνα και δεν είναι για εμένα πραγματική. Έχει βαρεθεί ο κόσμος. Καλό είναι να γίνεται κάθε 2 χρόνια, όχι κάθε σεζόν» είπε χαρακτηριστικά ο Βλάσσης Χολέβας.

xolevas.jpg


Και συνέχισε λέγοντας ο Βλάσσης Χολέβας: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι απαράδεκτη. Προσπαθεί την περίεργη περσόνα που έχει να την κάνει ακόμα πιο περίεργη. Είναι αναιδής, δεν μιλά καθόλου ελληνικά κι αυτό δεν αρέσει στον κόσμο και φαίνεται. Δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης εκεί μέσα. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά όταν μου πλασάρεις ότι έχεις μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, εγώ αναρωτιέμαι το εξής: Επειδή τα χρήματα που κερδίζεις στο εξωτερικό είναι δεκαπλάσια, γιατί δεν είσαι εκεί; Γιατί είσαι στην Ελλαδίτσα και κάνει εδώ καριέρα πάνω σε κάτι που δεν ξέρουμε τι υπάρχει;».
Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved