Η Μάγισσα: Μια τραυματισμένη γυναίκα θα αναστατώσει τη ζωή της Θεοφανώς
Media

Η Μάγισσα: Μια τραυματισμένη γυναίκα θα αναστατώσει τη ζωή της Θεοφανώς

Η Μάγισσα - Μάνη, 1817…Μέσα από συμμαχίες, συνωμοσίες, πάθη, μυστικά και σκιές, ένα κορίτσι ξεδιπλώνει την ιστορία του. Με οδηγό τα οράματά της, η Θεοφανώ θα κάνει τα πάντα για να κρύψει αυτό το χάρισμα, ώστε να γλιτώσει από το στίγμα της μάγισσας. Στα μάτια της, όμως, το σκοτάδι θα γίνει φως…

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Η πρόταση του Μιχαήλ να σταματήσει ο Σπήλιος το κούρσεμα, προκαλεί την οργή της οικογένειας Γερακάρη, ενώ οι δυο πατριάρχες είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα.

Ο Μάρκος νιώθει ριγμένος απ’ τα σχέδια του πατέρα του, αλλά ο Μιχαήλ αμετάπειστος ξεκινά ταξίδι στην Αρεόπολη, για να μιλήσει στους υπόλοιπους καπεταναίους.

Μια τραυματισμένη γυναίκα, η Σιμώνη, θα αναστατώσει το ταξίδι των Λασκαραίων, αλλά και τη ζωή της Θεοφανώς.

Ο Μιχαήλ δεν έχει την υποδοχή που περίμενε στην Αρεόπολη, καθώς κάποιος έχει προλάβει να του χαλάσει τα σχέδια.

magissa.ant1tv_382841221_17892335606906356_3694937849527442766_n.jpg

Η Μάγισσα - Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Θεοφανώ πιστεύει πως οι Γερακάρηδες έχουνε κάποια σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της, όμως ο Φρίξος προσπαθεί να την αποτρέψει απ’ το να συνεχίσει τις έρευνες.

Η Μεταξία προσπαθεί να βάλει λόγια στον Μάρκο για τον επερχόμενο γάμο του Τζανή. Ο Κανέλλος αναστατώνεται μετά την αποκάλυψη του Αντρέι. Ο Σπήλιος δίνει στον Μισέλ τα κιτάπια του προπάππου του, με την ελπίδα να βρει τον χαμένο θησαυρό. Ο Τζανής παίρνει μια απόφαση που θα καταρρακώσει τη Μεταξία, ενώ ο Μιχαήλ θα κάνει μια πρόταση στον Σπήλιο, που είναι ικανή να ξυπνήσει την παλιά τους βεντέτα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved