Ιβάν Σβιτάιλο μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα - «Σε ένα μήνα περιμένουμε το δεύτερο...»
Media

Ιβάν Σβιτάιλο μόλις ανακοίνωσε τα ευχάριστα - «Σε ένα μήνα περιμένουμε το δεύτερο...»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στην εκπομπή, Ελένη για τη σχέση με τον πάτερα του για το δεύτερο παιδί που περιμένει και πόσο άλλαξε η ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του.

«Η μεγάλη μου κόρη είναι 4 ετών και σε ένα μήνα περιμένουμε και το δεύτερο κοριτσάκι μας. Μακάρι αυτά να είναι τα πλούτη μας, η οικογένεια. Δεν είχα την πολυτέλεια να έχω και τους δυο γονείς και φοβόμουν πιο νέος το πώς είναι να είσαι σε μια συνθήκη την οποία δεν είχα νιώσει. Δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να κάνω μεγάλα όνειρα και γι’ αυτό προχωρούσα με μικρά βήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Για τα επαγγελματική του πορεία σχολίασε: «Όλοι έχουμε περάσει σε αυτή τη δουλειά από σύνολα που ο καθένας θέλει να διεκδικήσει και να φανεί περισσότερο. Σταμάτησα να σκέφτομαι την επιτυχία μου από τη στιγμή που εμφανίστηκε η κόρη μου. Θέλω να δουλεύω, να νιώθω ότι είμαι χρήσιμος και να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση».

ivansvitailo_official_1690396637_3155598170628429271_11849984969.jpg

«Η κόρη μου, μου άλλαξε τα πάντα και σταμάτησε αυτή την αίσθηση φυγής που είχα, επειδή για χρόνια ήμουν σε μια μετέωρη κατάσταση. Είμαι ευτυχισμένος που έχω τα κορίτσια μου, είμαι χαρούμενος γονιός» δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τα πρώτα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα ανέφερε: «Η ζωή είναι μετέωρη και από μικρός έζησα μετακομίσεις, αλλαγές και δεν γνώριζα τη γλώσσα. Έλεγα μικρός στη μαμά μου όταν με πήγε στο δημοτικό ότι η δασκάλα μιλάει γρήγορα και δεν καταλαβαίνω τι λέει, εγώ απλά δεν γνώριζα τη γλώσσα. Προέρχομαι από Έλληνες της Κριμαίας και για μας πάντα η Ελλάδα ήταν ένας δικός μας τόπος».

ivan-svitailo.jpg

«Η φύση μας συνδέει με τους γονείς μας, αν και δεν έζησα τον πάτερα μου το γεγονός ότι έφυγε ήταν για μένα σταυροδρόμι. Εσύ επιλέγεις εάν θέλεις να παραμένεις κάτω ή αν θέλεις να προχωρήσεις. Την αυτογνωσία δεν την αντέχουν πολλοί, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. Με κούνησε ο θάνατος του πάτερα μου, αλλά θεωρώ ότι βγήκα κερδισμένος. Σε μια σχέση ποτέ δεν φταίει ο ένας οπότε έπρεπε να συγχωρήσω όλη την οικογένεια μου».

Ο Ιβάν Σβιτάιλο θα συμμετέχει στην παράσταση ”Οι Άθλιοι” του Βίκτωρος Ουγκό στο θέατρο «Ελληνικός κόσμος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved