Καταγγελία για την Κατσαΐτη από πρώην παίκτρια του My Style Rocks μετά τη χθεσινή αποχώρηση στο Fame
Media

Καταγγελία για την Κατσαΐτη από πρώην παίκτρια του My Style Rocks μετά τη χθεσινή αποχώρηση στο Fame

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks με αφορμή την αποχώρηση της Χριστίνας Ζιώγα από το Fame Story κατήγγειλε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για την κακή πορεία της στο ριάλιτι μόδας. 

Ο λόγος για τη Σοφία Λεοντίτση η οποία είχε αναδειχθεί μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks πριν από μερικά χρόνια. Όμως, όπως αποκαλύπτει τώρα, υπήρξε παρασκήνιο με την ίδια και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη την οποία θεωρεί υπεύθυνη για τη λάθος πορεία της στο ριάλιτι μόδας.

Με αφορμή την αποχώρηση της Χριστίνας Ζιώγα χθες το βράδυ από το Fame Story, η οποία για πολλούς «πλήρωσε» την έντονη αντιπαράθεσή της με τη γνωστή στυλίστρια, η Σοφία Λεοντίτση έγραψε στα social media ένα μήνυμα που ουσιαστικά μοιάζει με ακόμα μία καταγγελία εις βάρος της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

«Ελπίζω να μην ήταν κι αυτή η αποχώρηση μία ακόμα απαίτηση της κυρίας που κάποτε απαίτησε να διώξουν κι εμένα. Παραείναι συμπτωματική η στιγμή που αποχωρεί το κορίτσι αυτό μετά απ' ό,τι έγινε... Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι' αυτό, αλλά γαργαλήθηκε το μέσα μου» έγραψε η Σοφία Λεοντίτση, καταγγέλλοντας ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved