Έρωτας φυγάς - O Μάρκος παίρνει τον Γιωργάκη κρυφά
Media

Έρωτας φυγάς - O Μάρκος παίρνει τον Γιωργάκη κρυφά

Ο «Έρωτας Φυγάς», η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς που μίλησε στις καρδιές των τηλεθεατών, έρχεται για μία ακόμη εβδομάδα να μας συγκλονίσει με καθηλωτικά επεισόδια.

Έρωτας φυγάς - Περίληψη 32ου επεισοδίου // 23 Οκτωβρίου στις 20.00

Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη μ’ έναν εκβιασμό που της γίνεται από τα άτομα που έχουν συμφέρον να μην εγκαταλείψει την πολιτική. Ένα συμβάν που ξεθάβουν από το παρελθόν της, την κάνει να κινδυνεύει. Όμως, το κοινό μέτωπο που δημιούργησαν οι εχθροί της, διαλύεται. Επιπλέον, εκμυστηρεύεται στον Ιάσoνα μέρος της παλιάς της ζωής. Ο Μάρκος, μαθαίνει αναπάντεχα, πως το μυστικό για το παιδί του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο πίστευε. Αυτό όμως είναι το λιγότερο που τον ανησυχεί, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει πλέον να αμφιβάλει για όλους τους άνδρες που περιστοιχίζουν τη ζωή της. Ο Κοντογιάννης φτάνει σηκωτός στο γραφείο της εισαγγελέως και η ανάκριση του ως ύποπτου για την επίθεση κατά της Άννας, οδηγεί σε μια πιπεράτη αποκάλυψη.

erotas-fygas-i-margeta-apoklironei-ton-iasona-kai-afinei-ta-panta-sto-marko_1697110995.jpg

Έρωτας φυγάς

Έρωτας φυγάς - Περίληψη 33ου επεισοδίου// 24 Οκτωβρίου στις 20:00

Ενώ ο Ιάσoνας βρίσκει έναν τρόπο να εκδικηθεί τη Μαργέτα για την αποκλήρωσή του από την περιουσία της, εκείνη βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το να αποσύρει ή όχι την υποψηφιότητά της από τις εκλογές. Ο Κοντογιάννης, πιόνι της διαφθοράς, καταφέρνει να ξεγλιστρήσει, την ίδια στιγμή που οι οικοπεδοφάγοι συναντιούνται με τους μπράβους ετοιμάζοντας μια νέα θανατηφόρα επίθεση…

EF_S02E34.sub.31_001.jpg

Έρωτας φυγάς - Περίληψη 34ου επεισοδίου// 25 Οκτωβρίου στις 20:00

Ο Στέφανος και η Μαργέτα προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μία κοινώς αποδεκτή λύση για το παιδί τους. Οι προσπάθειες και των δύο πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Η Αλεξάνδρα εξακολουθεί να κρατά τον Μάρκο μακριά από τον Γιωργάκη. Από την άλλη, ο Μάρκος περιμένει διακαώς τη στιγμή που ο γιος του θα αναρρώσει, προκειμένου να τον πάρει μαζί του. Ο Στέφανος επιχειρεί να τρίξει τα δόντια των χορηγών της Μαργέτας κι οι ίδιοι τον ενημερώνουν πως ο πραγματικός εχθρός είναι άλλος. Εκείνος που πραγματικά δίνει τις εντολές. Ο Μάρκος κι ο Ιάσονας τελικά δέχονται να συζητήσουν, αλλά η συνάντηση δεν εξελίσσεται όπως περίμεναν ο Στέφανος κι η Μαργέτα. Η πρότασή τους, σχετικά με τις ζωές των δύο ζευγαριών δεν γίνεται αποδεκτή και τα πράγματα οξύνονται. Ο Στέφανος και ο Φάνης δέχονται επίθεση από τους κομματάρχες. Ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από τα χέρια του για να μη χάσει τον Γιωργάκη κι είναι έτοιμος να ανοίξει τα χαρτιά του μπροστά σε όλους.

EROTAS-FYGAS.jpg

Έρωτας φυγάς

Έρωτας φυγάς - Περίληψη 35ου επεισοδίου// 26 Οκτωβρίου στις 20:00

Ο Ιάσονας, αφού αποκαλύψει στους εργάτες του πως ο Γιωργάκης είναι γιος του Μάρκου, προσπαθεί να το δικαιολογήσει, παρουσιάζοντας έμμεσα τον εαυτό του ως μεγαλόψυχο και την Αλεξάνδρα ως ελαφρών ηθών. Ο Μάρκος το ακούει, κι εξοργισμένος παίρνει κρυφά το παιδί…Εν τω μεταξύ η Άννα συνέρχεται, αλλά η Ελπίδα της κρύβει πως ο Νικόλας είχε έρθει να τη δει. Ο Ιάσονας υποπτεύεται τη Ρηνιώ ως συνένοχη για την εξαφάνιση του μικρού και την απειλεί άγρια. Ο Φάνης είναι εξαφανισμένος ενώ παράλληλα η Νότα ανακαλύπτει ένα μυστικό του. Ενώ όλοι αγωνιούν για το Γιωργάκη, εμφανίζεται μπροστά τους ο Μάρκος, μαζί του…

EF_S02E36.sub.39_001.jpg

Έρωτας φυγάς - Περίληψη 36ου επεισοδίου// 27 Οκτωβρίου στις 20:00

Όσο ο Στέφανος αγωνιά για την τύχη του ανιψιού του, ο Φάνης φέρνει έναν από τους οικοπεδοφάγους αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Εκείνος, ομολογεί και αποκαλύπτει ποιος είναι ο εγκέφαλος και γιατί προσπαθούν να αρπάξουν τη γη από το Κιάρι. Όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν τον υπεράνω υποψίας ηθικό αυτουργό. Ο Ιάσονας, κάνει το επόμενο βήμα για να βγάλει τη Μαργέτα από τη μέση. Με τη βοήθεια της επιστήμης και παρουσία μαρτύρων, βάζει μπροστά το ύπουλο σχέδιο του. Η Άννα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει για τον Νικόλα και το πόσο υπέφερε όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος, κάνει επιτέλους μια πρόταση στη Μαργέτα που και οι δύο την περίμεναν πολύ καιρό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved