Αναστασία: «Δεν καβαλάω το καλάμι, γιατί δεν θέλω να το… χάσω»
Media

Αναστασία: «Δεν καβαλάω το καλάμι, γιατί δεν θέλω να το… χάσω»

Οδός Ζαρίφη 2: Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη ήταν σήμερα 23/10 η ταλαντούχα τραγουδίστρια Αναστασία.

Η ίδια, μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μεταξύ τους σχέση αλλά και στο εάν έχει καβαλήσει το καλάμι.

«Ήμουν πολύ τυχερή που η πρώτη μου ραδιοφωνική εκπομπή ήταν μαζί σου. Όλα τέλεια έχουν έρθει στη ζωή μου. Μετά από σένα, νόμιζα ότι όλοι όσοι θα γνωρίσω θα είναι έτσι: ευδιάθετοι, χαρούμενοι, έξω καρδιά. Σίγουρα δεν ισχύει αυτό», είπε αρχικά η Αναστασία και συνέχισε:

anastasia.jpeg

«Αν ονειρευόμουν ότι θέλει 10% δουλειά, έκανα λάθος, θέλει πολύ περισσότερο. Το μόνο που ήθελα και θέλω είναι να μην χάσω πράγματα από τη ζωή μου επειδή έγινε και αυτό. Σαν χαρακτήρας δεν ήμουν τόσο εξωστρεφής και πριν. Μετά τα 2 τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που έχουν γίνει στη ζωή μου, νιώθω ότι ο εγκέφαλός μου έχει αποβάλει ό,τι πληροφορία δεν μπορούσε να κρατήσει και έχω ξεχάσει πολλά πράγματα».

«Μου στέλνουν μια μέρα και μου εξηγούν ότι ο κόσμος περνούσε από την Time Square και υπήρχε δικό μου πόστερ στο Billboard στην αρχή δεν κατάλαβα. Μετά συνειδητοποίησα τι είχε γίνει και είπα: τι;. Δεν καβαλάω το καλάμι, γιατί δεν θέλω να το… χάσω. Όποιος με αγάπησε για εκείνα τα 19, με αγάπησε για αυτό που είμαι», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved