FRIENDS: Το χειρότερο επεισόδιο που ψήφισαν οι τηλεθεατές της σειράς - Οι θεωρίες και ο λόγος
Media

FRIENDS: Το χειρότερο επεισόδιο που ψήφισαν οι τηλεθεατές της σειράς - Οι θεωρίες και ο λόγος

F.R.I.E.N.D.S - Τα «Φιλαράκια» επέστρεψαν για να αποδείξουν για άλλη μια φορά πως κατέχουν απολύτως δικαιωματικά τον τίτλο της κορυφαίας σειράς όλων των εποχών. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ, με 235 επεισόδια να προβάλλονται από το 1994 έως το 2004. Οι θαυμαστές απαιτούσαν εδώ και χρόνια μια επανένωση, κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε.

Ακόμη και το reunion της αγαπημένης μας σειράς έδειξε την επίδραση που είχε στη ψυχή Αμερικανών και Ευρωπαίων κάτι που την θέτει εκτός σύγκρισης με οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

1675195420503-571928215-FRIENDS-THE-REUNION-7.jpg

F.R.I.E.N.D

F.R.I.E.N.D - Το επεισόδιο που απογοήτευσε

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και επέλεξε το επεισόδιο που του άρεσε λιγότερο από τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα το φανατικό κοινό της σειράς βαθμολόγησε ένα από τα επεισόδιο στο IMDb με 7,2, όταν όλα τα υπόλοιπα επεισόδια έχουν κατά μέσο όρο βαθμολογία περίπου 8,5.

Ο λόγος για το 21ο επεισόδιο της 4ης σεζόν της σειράς, με όνομα «The one with the invitation». Σε αυτό η Rachel λαμβάνει το προσκλητήριο γάμου του Ross με την Emily. Η ίδια ανοίγει την πρόσκληση και ακολουθεί ένα throwback της σχέσης της με το αιώνιο αίσθημά της. Στα αποσπάσματα βλέπουμε την πρώτη γνωριμία, το πρώτο φιλί, τον πρώτο τσακωμό και το διάσημο «we were on a break».

Σύμφωνα με τις επικρατέστερες θεωρίες, το κοινό εξέφρασε την απογοήτευση του καθώς για 20 λεπτά παρακολουθούμε το αγαπημένο μας ειδύλλιο και στο τέλος προσγειωνόμαστε στην σκληρή πραγματικότητα. Η απογοήτευση ήταν αρκετά μεγαλύτερη καθώς αρκετοί λένε πως αυτό συνέβη για να γλιτώσουν οι παραγωγοί χρόνο και χρήμα από τα γυρίσματα.

F.R.I.E.N.D - Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved