Μαίρη Χρονοπούλου: «Υπάρχει κι άλλη περιουσία» - Ανοίγει η διαθήκη της - Ποια είναι η διαδικασία
Media

Μαίρη Χρονοπούλου: «Υπάρχει κι άλλη περιουσία» - Ανοίγει η διαθήκη της - Ποια είναι η διαδικασία

Πρωινό Σουσού: Ο επικοινωνιολόγος, Γιάννης Αρμουτίδης, μιλά στην εκπομπή του Open για τη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Η συγκεκριμένη διαθήκη και τα όσα θα γίνουν θα έχουν σίγουρα πολλά επεισόδια όμως πρέπει να ακολουθηθούν όλα κατά γράμμα.

«Η διαθήκη που έχει ανακοινωθεί δημόσια είναι η μόνη που υπάρχει και είναι της Μαίρης Χρονοπούλου. Τι γίνεται τώρα; Η διαθήκη θα δημοσιευτεί σήμερα από τη συμβολαιογράφο που έχει πάρει το αρχείο από την πρώτη που ήταν σε σύνταξη και αφού δημοσιευθεί στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, θα δούμε αν είναι ταχύτατες οι διαδικασίες ώστε να ανοίξει κιόλας. Αν οι διαδικασίες είναι γρήγορες σήμερα θα μάθουμε τι γράφει. Αλλά το σημαντικότερο θα είναι ότι θα ξέρουμε ποια είναι η ημερομηνία», είπε αρχικά ο Γιάννης Αρμουτίδης και συνέχισε:

xronopoulou.jpeg

«Ανεπίσημα σας λέω και πρώτη φορά δημόσια ότι αυτή η διαθήκη ίσως να περιέχει τις διαδικασίες που ήθελε η Μαίρη Χρονοπούλου να ταφεί. Ίσως και κάποιες λεπτομέρειες για το πώς θα μοιραστούν τα πράγματα. Εικάζεται ότι υπάρχει κι άλλη περιουσία και δεν ξέρουμε αν αυτό έγινε πριν μεταβιβαστεί η περιουσία της στο Χαμόγελο και του Παιδιού.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Μαίρη έχει συντάξει και μια χειρόγραφη και μεταγενέστερη διαθήκη και σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε και λέει ο νόμος, πάντα ακυρώνει την προηγούμενη, ολόκληρη ή κατά μέρος της! Πιστεύουμε ότι αυτή η διαθήκη βρίσκεται εντός σπιτιού και ενδεχομένως το ξέρουν δικοί της άνθρωποι. Και ίσως αυτό ήθελαν οι διαρρήκτες γιατί κάποιοι ίσως προσβάλλονται από το περιεχόμενο της νέας διαθήκης. Αυτή η διαθήκη ενδεχομένως να γράφει για την κινητή της περιουσία», συνέχισε.

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved